Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość broken windowww

zaraz sprawdze chlopakowi maila!

Polecane posty

Gość broken windowww

zobaczymy czy dotrzymal slowa...

Gość broken windowww
tak jak myslalam... nie dotrzymal slowa...

Gość se
szkoda wchodzic im w rozne meile i archiwa, bo tylko sie zdolujemy czy wkurwimy... za kazdym razem :) przestalam i zyje zdrowiej

Gość broken windowww
Nie usunał maili swojej byłej, w śród nich były foty erotyczne tej dzifffki...

Gość broken windowww
Podszywaczom dziekujemy ;] Nic strasznego nie znalazlam, ameeen

Gość broken windowww
bo obiecal mi ze na urodziny napisze mi wiersz i zapomnial.

Bzdura -.- Prawda jest taka (wiem ze to glupie) jego kolega czesto wysyla mu takie rozne smieszne rzeczy, animacje, zdjecia, kawaly... Ale ostatnimi czasy zaczal wysylac duzo roznych zboczonych zdjec i chlopak mial mu napisac, zeby o takiej tresci niczego mu nie wysylal. Fakt, nie zrobil tego, ale rozmawialama znim przez tel i mowil ze jutro to zrobi, bo rano wstaje do pracy i nie bedzie wlaczal komputera juz na noc..

Bzdura -.- Prawda jest taka (wiem ze to glupie) jego kolega czesto wysyla mu takie rozne smieszne rzeczy, animacje, zdjecia, kawaly... Ale ostatnimi czasy zaczal wysylac duzo roznych zboczonych zdjec i chlopak mial mu napisac, zeby o takiej tresci niczego mu nie wysylal. Fakt, nie zrobil tego, ale rozmawialama znim przez tel i mowil ze jutro to zrobi, bo rano wstaje do pracy i nie bedzie wlaczal komputera juz na noc..

Nie ma niczego bardziej obrzydliwego niż grzebanie ludziom po mailach, skrzynkach SMS, pamiętnikach i listach. Szanuj cudza prywatność. Chciałabyś, żeby Tobie przetrząsał archiwum na GG?

Może broken chciałaś napisać \"Sprawdzę meila od chłopaka? \"

Nie, chcialam napisac ze zerkne mu na pocztę i tak zrobilam, nie po to zeby grzebac, tylko sprawdzil czy napisal do tego znajomego. MI nie przeszkadza, nie mam nic do ukrycia. Czasem gdy rozmawiamy np o Naszej Klasie i mowie mu, ze np jakis znajomy cos napisal i slysze w odpowiedzi "no tak wiem wiem o tym bla bla i o tym" to tylko mi sie smiac chce, ze wszedl sobie zeby zerknac, w sumie ciesze sie, ze sie interesuje rowniez moimi prywatnymi sprawami.

jak by mi moja tak zerknęła na meila to bym miał rano walizki spakowane na mur.

Tak, tak. Popieram. Nie można grzebać w skrzynkach. Mój były-od-3-tygodni-jakoś zostawił mnie, bo przerył wszystkie rozmowy z moimi przyjaciółkami!!! Teraz uważa, że jestem zakochana w ciele mojego byłego, lecę na: - mięśniaków, - pilotów, - dresów. Dodatkowo, że on nie ma poczucia humoru i nie jest ambitny, bo napisałam, że chłopak powinien taki być. Uważa, że jestem materialistką, bo napisałam, że głupio nie kupować prezentu. A oprócz tego jeszcze 1000 innych rzeczy, bo źle zinterpretował typowe babskie rozmowy :/ Dodam, że zaczął ćwiczyć brzuch po tym, chociaż nie napisałam nic złego o jego wyglądzie - jeśli już to tylko o staraniach. Maskara. Chora sytuacja. Poziom poniżej przedszkolnego. Nie zauważył nawet, że nie pisałam z ani jednym facetem. A włamał się do gg po to, żeby sprawdzić czy go nie zdradzam chyba.

female ver....to Ty baba jesteś? A ja się kiedyś z Tobą solidaryzowałem jak chłop z chłopem w temacie feministek. Ale jaja !

To mnie uspokoiłaś bo myślałem, że coś wtopiłem. Powiem Ci, że zwrot \"Teraz mamy obecne czasy\" sobie zapamiętam, bo jest super.

Gość wchodzenie komuś na meila
grozi kara pozbawienie wolności do lat 3 🖐️