Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 grzybiczka

grzybica czy nie POMOCY

Polecane posty

Go艣膰 grzybiczka

hej moze mnie kto艣 pomo偶e. jakis czas temu partnerowi na penisie wysz艂y czerone krosty pomysla艂am grzybica oboje clotrimazolum ja jeszcze lactovaginal. wszystko wr贸ci艂a do normy. po czym kochamy sie i zn贸w powt贸rka z rozrywki. czerwone krostki powr贸ci艂y wiec ja p臋dem do ginekologa i o dziwo bada mnie a ja nie mam grzybicy i wydzielina z pochwy itd bez zmian...... wiec cud czy co?? w jaki sposob je艣li po wsp贸艂偶yciu ze mn膮 partner ma te krostki ja moge by膰 zdrowa?? stosuje nuvaring nie wiem czy to mo偶e mie膰 wp艂yw, ale u partnera to grzybica jak nic.... ja nie mam dolegliwo艣ci wcale. b艂agam jesli kto艣 tak mia艂 i wie o co chodzi niech odpowie na ten post!!!! PROSZE bo ja ju偶 nie wiem co robi膰 a wizyta na kt贸rej nie dostalam recepty nawet kosztowa艂a 150 z艂, liczy艂am na leki dla nas obojgu :((

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grzybiczka
nikt nie pomo偶e :(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzybiczka
nikt nic nie wie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 badri
Ja nic takiego nie mialam, ale Twoj partner koniecznie powinien isc do lekarza!!!! B ojezeli to nie grzybica, tylko inne paskudztwo...?! Moze to byc jakas reakcja alergiczna na Nuvaring, ale szczerze watpie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kicia4309
To prawda, Twoj patnet powinien isc do lekarza, niezaleznie na cene, bo to moze byc jakas powazniejsza sprawa. Dawaj znac jak to sie roziaze, mam nadzieje ze bedzie dobrze.

Udost臋pnij ten post