Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzybiczka

grzybica czy nie POMOCY

Polecane posty

Gość grzybiczka

hej moze mnie ktoś pomoże. jakis czas temu partnerowi na penisie wyszły czerone krosty pomyslałam grzybica oboje clotrimazolum ja jeszcze lactovaginal. wszystko wróciła do normy. po czym kochamy sie i znów powtórka z rozrywki. czerwone krostki powróciły wiec ja pędem do ginekologa i o dziwo bada mnie a ja nie mam grzybicy i wydzielina z pochwy itd bez zmian...... wiec cud czy co?? w jaki sposob jeśli po współżyciu ze mną partner ma te krostki ja moge być zdrowa?? stosuje nuvaring nie wiem czy to może mieć wpływ, ale u partnera to grzybica jak nic.... ja nie mam dolegliwości wcale. błagam jesli ktoś tak miał i wie o co chodzi niech odpowie na ten post!!!! PROSZE bo ja już nie wiem co robić a wizyta na której nie dostalam recepty nawet kosztowała 150 zł, liczyłam na leki dla nas obojgu :((

Gość grzybiczka
nikt nie pomoże :(:(

Gość grzybiczka
nikt nic nie wie??

Gość badri
Ja nic takiego nie mialam, ale Twoj partner koniecznie powinien isc do lekarza!!!! B ojezeli to nie grzybica, tylko inne paskudztwo...?! Moze to byc jakas reakcja alergiczna na Nuvaring, ale szczerze watpie...

Gość kicia4309
To prawda, Twoj patnet powinien isc do lekarza, niezaleznie na cene, bo to moze byc jakas powazniejsza sprawa. Dawaj znac jak to sie roziaze, mam nadzieje ze bedzie dobrze.