Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa 21

ImIonka

Polecane posty

Gość szczesliwa 21

Dziewczynka:Zuzia,Maja,Oliwia Chlopczyk:Mateusz,Damian,Oliwier ktores z tych imion dam mojej fasolce... a jak wasze maluszki sie nazywaja?:)) albo jakie imiona Wam sie podobaja:)??

Gość szczesliwa 21
podnosze......

Gość fsdfdsf
maja i oliwia ladne zuzia idpada dla chlopca mi sie podoba oliwier i mateusz moja cora ma na imie nikola

Gość szczesliwa 21
Nikola ladne ale za duzo tych Nikoli juz:P

Gość MAJA I DAMIAN
I PROSZE CIE NIE NAZYWAJ DZIECKA FASOLKA

Gość MAJA I DAMIAN
A JA MAM PATRYSIE I PAULINKE

Gość Ups...........................
Dla dziewczynki Maja, a z imion dla chłopców z tych podanych nie podoba mi się żadne. Dla chłopca dałabym Adam, Krzysztof, Grzegorz, ale to tylko moje zdanie.

hej my mamy Mateusza i Martynkę :) bardzo mi się podonaja imiona na M więć gdyby jeszcze kiedyś .... ;)to dla córci Michalinka, Matylda a dla synka Michaś ,Mikołaj ,Maciuś :)

Gość majek oliwek i oliwierów full

Gość dokładnie
Maja, Oliwia i Oliwer bardzo ładne imiona, tylko niestety już bardzo popularne. Ja chciałam dać mojej córeczce na imię Maja, ale Majek u nas przybyło w tym roku, więc zrezygnowaliśmy. Córuni daliśmy na imię Milenka, a gdyby był chłopiec to Marcelek.

moja ma na imie Ola, zuzia odpada, nikola odpada, nakelpane jak nie wiem, mi sie podoba alicja albo marta, chlopeic damian, maciek,

do prywatnej sekretarki...prosze nie dawaj imienia nadia, u mnie w pracy dziewczyna dala imie nadia corce a reszta bab sie nasmiewa nadienka wanienka...wogole jakie zdrobnienie dla nadi/? nadienka? to jak jakos dziwnie brzmi,....pamietajcie ze do malych dzieci zazwyczaj zwraca sie w zdrobnieniue, dziadki i babcie tez tez wola zdrobnienia.

nie obchodzi mnie co mysla inni mi sie to imie podoba Ndia Nadinka hehe a zreszta nie musze mowic do niej zdrobniale po imieniu moge mowic slonko albo kwiatuszku:P