Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Marina...

Mam, juz czasem dosc...

Polecane posty

Gość ...Marina...

Chcialabym sie z kims podzielic tym co ja przezylam i jeszcze czasem przezywam...aby to wszystko opisac to zajeloby mi z caly dzien...ale tak w skrocie: mogłam zrobic dla niego WSZYSTKO doslownie...bylam nie raz traktowana jak szmata, ale dalej go kochalam i nie wyobrazalam sobie odejscia od niego!Nie jestem z nim juz pol roku, po zerwaniu ciagle mnie meczyl(choc to on zerwal!), po 2 miesiacach chcial wrocic 3 raz...nie pozwolilam z czego jestem dumna;) Mam od 4 miesiacy nowego chlopaka, jest cudowny, kocha mne ja go rowniez,ale...problem w tym, ze nie przestalam myslec o tamtym...idiotka ze mnie, nawet jak sobie pomysle co mi robil jak mnie traktowal to i tak cos mnie ciagnie!Jest pewna, ze gdybym nie miala chlopaka i spotkala gdzies bylego znow bym chciala z nim byc!Nie moglabym sie oprzec...Mam wrazenie, ze nigdy go nie wykresle z mojego zycia; Niedawno sie od niego dowiedzialam, ze bedzie jeszcze o mnie walczyl, ze to ja bede jego zona i to z nim bede miala dzieci..Chcialabym raz na zawsze o nim zapomniec...

Gość a ja nieeeeee
niczym jakiś masochizm :( były jest byłym i nic więcej, szczególnie,że teraz masz kogoś i on Cię kocha, zerwij kontakt z byłym bo nie zbudujesz niczego trwalszego z obecnym. to moja opinia.

Gość ...Marina...
a na dodatek chyba jestem w ciazy z obecnym... co robić?Dodam, że mam 19 lat

Gość ...Marina...
Hehe fajnie jak ktos sie podszywa pod moj nic...Spoko