Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WYLICZANKA-ka

WYLICZANKA 8222Kto jest tatą ?8221

Polecane posty

Zdarzyła mi się przygoda 20 grudnia, po 25 grudnia regularnie sypiałam ze swoim stałym partnerem Zaczęłam w ciążę, a moja córka(ósmy cud świata) urodziła się 1 października. A pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 7 grudnia Czy może mi ktoś powiedzieć czy ta moja jednorazowa przygoda ma ciąg dalszy? 

Gość cyklee
jakie długie masz cykle? ale namieszałaś...

28/29 dni a testy ciazowe zaczely wichodzic dopiero 6 stycznia i to tak ledwo ledwo a do tego wszystkie USG wskazywalu na to ze do zaplodnienia doszlo ok 26 grudnia

Gość zygmunta
a ostatnia miesiaczka

nie badali Teraz juz w szpitalu gdzie rodzilam tego nie robia Tak naprawde to wolalabym wiedziec czy mozna chodzic w ciazy o 3 tygodnie dluzej Czy to wogole mozliwe?

Gość zygmunta
aaaa pisałaś ze 7 nie zauważyłam, rzeczywiście masz problem bo wg okresu i poprzednich cykli zapłodnienie 21/22 czyli jak kolega nr 1 poprzedniego dnia coś podrzucił mogło dojść do zapłodnienia, a usg wskazuje na 26 czyli zaraz po seksiku z kolegą nr 2. Czyli na razie remis. Ale termin porodu 1 października raczej wskazuje na pana nr2. A dlaczego dopiero teraz o tym myślisz? coś się dzieje?

Gość lelelelelelek
Przecież możesz zrobic test na grupę krwi dziecka,tylko jak ma twoja to i tak się nie dowiesz kto jest ojcem,moje dziecko ma grupe ojca.

Gość gapciaa
jak nie znasz grupy krwi? przecież w szpitalu od razu badają...

Gość gapciaa
a teraz mi sie odświeżyły dodatkowe wpisy...... no ciekawe.... zrób DNa tylko jak to zrobić po kryjomu....

Gość zygmunta
ja nie mam wpisanej u dziecka

Gość gapciaa
no mówią, że można 2 tygodnie, 3 to juz trochę długo...... a którego byś woała? pierwszego czy drugiego?

Gość zygmunta
osobiście nie znam takiego przypadku ale czasami na stronkach pojawia się, że dziecko urodzone w terminie to takie które rodzi się od poczatku 38 tyg do końca 42- czyli 3 tyg w dół i w górę licząc od 40. Z tą górną granicą nigdy się nie spotkałam, lekarze przeważnie wywołująporód na przełomie 41/42 tyg, czesto łożysko się starzeje itd. A jak to było u Ciebie, łożsko musiało się nie starezeć jeżeli nic Ci nie robili wcześniej.

ani jednego ani drugiego nie nadaja sie na tatusiow :) choc 2 to lepszy bo przysojniejszy :) Duze oczy dla dziewczynki jak znalazl :) u mnie lozysko bylo w bardzo dobrym stanie i wody tez byly ladne zero objaw starzenia chcieli mi wywolywac ale nie bylo miejsca na porodowce az w koncu sama zaczelam dzien pozniej

Gość zygmunta
jesteś z nr 2? tak? to nie myśl o tym musi być jego. pozdrawiam

ciążę zazwyczaj liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. jeżeli cykle miałaś reguralne tak jak podałaś, to owulację miałaś około 21/22 grudzień. plemniki na dziewczynkę są wolniejsze i dłuzej żyją , więc ojcem może być pan nr 1. co znaczy po 25 grudnia? 25 grudnia się kochaliście z panem numer 2?

Gość
Okres miałas 7 grudnia, cykle ok 28- 29 dni, owulacja w połowie cyklu i jezeli urodziłas córeczkę 1 pazdziernika, to w ciąże zaszłaś ok 15- 16 stycznia. Pozdrawiam