Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *i ja i ja*

Znów męska zdrda

Polecane posty

Gość *i ja i ja*

Mam pytanie do was i mam nadzieję, że pomożecie uzyskać odpowiedź. Czy jeśli facet po 3 miesiącach związku zaczął zdradzać i to trwa już od lipca tamtego roku a tym czasie urodziło mu się dziecko a mimo to nie przestał tego robić to to jest znak że przestał kochać, a kocha tą kochankę bo to kobieta która zna o wiele dłużej i cały czas się z nią spotyka, to nie jest co róż nowa kobieta tylko ciągle ta sama. czy on już przestał kochać matkę dziecka a zakochał się w kochance?

Gość *i ja i ja*
moja siostra jest tą pierwszą z dzieckiem, a ja wiem o kochance.

moja siostra jest tą pierwszą z dzieckiem, a ja wiem o kochance. czy czasem twoje pytanie nie mialo brzmiec "czy powiedziec siostrze? "

Gość -*lilu*-
przykro mi ale jak ma jedna babkę na boku i to yle czasu to na mój gust twoją siostrę ma gdzieś, a większe uczucia ma do tamtej, a może mu chodziło tylko o dziecko? dostał je od ciebie wiec czegoś innego szuka u tamtej a czego nie chce od ciebie.

Gość moherowe skarpety
'facet to gnojek, ktory kocha tylko siebie' rzuc go :D:D:D

'facet to gnojek, ktory kocha tylko siebie' rzuc go zacznij od czytania ze zrozumieniem - to pisze siostra kobiety tego faceta

Gość moherowe skarpety
jakby nie bylo twoja rada jest bardzo !! celna :o:D

jakby nie bylo twoja rada jest bardzo !! celna wiesz, ze teraz trolujesz prawda? slowem robisz dokladnie to co tak ostro krytykowales

Gość frufru
moim zdaniem autorka jest kochanką :) ale traktując problem serio - uważam że dfacet jest skurwysynem jak rzadko i powinnaś powiedziec siostrze żeby mogła podjąc decyzję czy chce z nim dalej się oszukiwac, czy poszuka kogoś normalnego.

trochę matematyki... jeśli zaczął zdradzać w lipcu, po trzech miesiącach, czyli zaczął być z tą laską w kwietniu, a dziecko już jest - to wpadli niemal od razu jak zaczęli być razem? czyli to była wpadka, która dla niego znaczy tyle, że z seksu jest dzieciak - tak jak od za cienkich gaci zapalenie pęcherza może być, ale nie musi... wszystko zależy od punktu wyjścia: bo jeśli nie mieszka, nie deklaruje miłości matce dziecka - to w pewnym sensie jest ok... jeśli natomiast mówi, że kocha, mieszka z nią i udaje, okłamuje - no to nie halo, ale tak to jest jak związek opiera się na... wpadce...

Gość *i ja i ja*
tylko, że moja siostra dla niego poświęciła poprzedni związek i teraz co ma mieć już drugie dziecko wychowywane bez ojca ( z tamtego związku ma 5 letnie dziecko? A on palant jeden dla niej rozwiódł się z zoną i teraz co woli kochankę od niej? On sie strasznie ukrywa z ty swoim drugim życiem a moja siostra się nie przyzna ze coś jest nie tak jeśli w ogóle jest bo nie wiem czy on nie jest na tyle cwany żeby sprytnie wszystko zacierać.

autorko: używaj znaków interpunkcyjnych, żeby można było zrozumieć i jasno, w punktach, napisz: * kto ma dziecko * ile jest kochanek * jak długo z kim kto się zna bo piszesz tak chaotycznie, że nie wiadomo kto z kim ma dziecko...

Gość *i ja i ja*
ciekawe jak ty byś pisał gotując się w środku od wściekłości. specjalnie dla ciebie; kochanka jedna, zna ją od 5 lat, spotykają się ponoć od 8 miesięcy, a z tego co mi opowiadała siostra, to on prędzej już zanim poznał moją siostrę, próbował coś z nią ale ze względu na jego małżeństwo ona nie chciała. moja siostra; jedno dziecko z poprzedniego związku, drugie teraz z tym palantem, znają się dwa lata, a od 20 miesięcy są razem, palant dl mojej siostry rozwiódł się z zona a moja siostra odeszła od ojca pierwszego dziecka ( nie było ślubu) mam nadzieję, że wystarczy.

popraw mnie jesli sie myle autorko: ten palant zdradzal swoja pierwsza zone z twoja siostra a probowal tez zdradzac z kochanka tylko ze wtedy jeszcze mu nie dala? a teraz juz dala?

Gość *i ja i ja*
do czarny nick na potrzeby- mieszkają razem, dziecko owszem kilka miesięcy po stworzeniu związku, ale to on na nie nalegał i kazał odstawić antykoncepcję, facet jest w połowie o 70 więc mu się trochę nie dziwe że chciał być ojcem i tak udaje, choć nie wiem w jakim stopniu, że wszystko jet ok.

Gość *i ja i ja*
nie wiem czy tamta zwyczajnie na świecie się w nim zakochała, ona nic nie wie o tym, że on ma już dziecko i jest z moją siostrą. Dziewczyna myśli, że ten palant jest wolny ale mam zamiar ją oświecić, że dała się w takie gówno z takim palantem.

facet jest w połowie o 70 więc mu się trochę nie dziwe że chciał być ojcem i tak udaje, choć nie wiem w jakim stopniu, że wszystko jet ok. ke?

i twoja siostra niczego się nie domyśla? nic a nic? bo wiesz, są kobiety, które wiedzą albo raczej czują, ze są zdradzane, ale w jakimś stopniu godzą się na to - nie dociekają, jakby potwierdzenie ich obaw i domysłów było najgorsze,a anie sam fakt... a rozmawiałaś z tym facetem? albo z jego kochanką?

Gość *i ja i ja*
z tą dziewczyną chcę się spotkać ze względu na to, że ona nic nie wie o tym, ze on ma rodzinę, fakt, że nie mają ślubu ale rodzina są. moja siostra o ironio jest pewna, że ten jej nie zdradzi ze względu na dziecko no i chyba swoje przekonanie, że sama jest taka boska ( wiem piszę o siostrze ) ona jest pewna, że żadna inna nie będzie w stanie jej go odbić, przykro to mówić ale moja siostra zanim związała się z nim to trochę sobie szalała będąc z ojcem pierwszego dziecka no i ona wcale taka święta nie jest, tylko, że na teraz się uspokoiła a on lata jak głupi za inną, założe się, że móić może, że to tylko chodzi o seks ale w domu raczej też go ma a gdyby chodziło tylko o to, to nie byłaby tylko ta jedna kobieta a byłoby ich więcej, a tu jest pięć lat znajomości z tą ziewczyną no i jako sam niby związek trwa już 8 miesięcy.

Gość *i ja i ja*
ZAwsze Szczery- a co bys ty zrobił na moim miejscu? tez chciałabym tym nie wiedzieć ale moja siostra to wszystko co mam z rodziny i nie mogę biernie przyglądać się jak ktoś wywija jej świństwo.

*i ja i ja* Mam pytanie do was i mam nadzieję, że pomożecie uzyskać odpowiedź. Czy jeśli facet po 3 miesiącach związku zaczął zdradzać i to trwa już od lipca tamtego roku a tym czasie urodziło mu się dziecko a mimo to nie przestał tego robić to to jest znak że przestał kochać, a kocha tą kochankę bo to kobieta która zna o wiele dłużej i cały czas się z nią spotyka, to nie jest co róż nowa kobieta tylko ciągle ta sama. czy on już przestał kochać matkę dziecka a zakochał się w kochance? najprosciej bedzie jak go sama o to zapytasz? ja niestety nie wiem kogo on kocha- wybacz:):)

nie mogę biernie przyglądać się jak ktoś wywija jej świństwo. moc mozesz ale najwyzej nie chcesz, niestety ja sie pogubilem w sytuacji, ktora przedstawiasz ale tez zadalem pytanie na ktore nie odpowiedzialas czy twoja siostra byla jego kochanka wczesniej?

Gość jakbym czytala mojego bylego
Ile lat w koncu ma ten facet???

Gość a skad wiesz ze dziecko jest
jego? co 5 kobieta w ciąży ma dziecko z kochankiem a nie swoim mężem/partnerem

Gość jakbym czytala mojego bylego
a sama pisalas, ze siostra swieta nie jest heheh