Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest grane

czy tylyscie na poczatku???

Polecane posty

Gość co jest grane

bo u mnie to doslownie masakra nie jem jak swinia slodyczy tez nie bo nawet nie mam ochoty a ja tyje jak glupia zwlaszcza brzuch i uda:( czy wy tez tak mialyscie???

Gość sasatkaaa
jestem w ciąży 13 tydzień 4 kg na plusie

Gość olka parasolka
ja nie. 18 tc i dwa kilo mniej niz przed ciaza. moze od nadmiaru wody puchniesz?

ja miałam odwrotnie. w pierwszej ciąży do 3miesiąca schudłam 3kg potem tylko 1kg tyłam na miesiąc i w ostatnim 9miesiącu 5kg teraz w drugiej ciąży jest to samo drugi miesiąc i tez czuje,ze schudłam ale to z powodu braku apetytu musze w siebie wmuszac jedzenie. może równiez jestes bardzo chuda, u osób chudszych szybciej widać brzuszek itd i dlatego Ci sie wydaje,że tyjesz i tyjesz...

Gość ja przez cała ciaze..
przytyłam 40 kg! :O

Gość 11 tydz 3kg na plusie brzuch
juz widoczny, ciaza druga, w pierwszej bylo widac troche pozniej

Gość przejdzie
ja tyłam już od początku, jestem 4 na plusie, choć 4 miesiąć, nie mieszczę się w spodnie. U mnie dlatego, że przed ciążą dbałam o siebie - aerobic, basen. W ciąży z nich zrezygnowałam, teraz troszkię się gimnastykuję w domu. Myślę że mam predyspozycje do odkłądania tłuszczu w udach, tyłku. Ale jak urodzę to powalczę żeby wrócić do starej figury.

Gość co jest grane
poprostu sie zaczelam martwic ze moze cos sie ze mna zlego dzieje.. wlasnie ja tez przed ciaza o siebie dbalam cwiczylam i takie tam teraz sobie troche odpuscilam ale juz przestaje miescic sie w spodnie:( a to dopiero 11 tydzien

Gość 11 tydz 3kg na plusie brzuch
ja juz od miesiaca chodze w tych z guma na pasie bo w swoje sie nie dopinalam i mysle ze to nie jest jakies dziwne,wkoncu to poczatek 3 m-ca, a dodam ze nie naleze do jakis mozno otylych (waga sprzed ciazy 68 przy 170cm

Gość liiiiijjju
o matko dziewczyny ja w 4miesiacu mialam 1kg+ a co wasi lekarze na to mowia??

Gość co jest grane
ja tez nie naleze to otylych waga z przed 68 na 176cma teraz to sie nawet nie waze bo niechce wiedziec ale poprostu widze:(

Gość sasatkaaa
moj nic o wadze jeszcze nie mówił przed ciąża się pilnowałam mnie jadłam kalorycznie i żyłam aktywnie a teraz L4 domek ciacho i obiad

jezeli wczesniej chodzilas na basen, aerobik to nie trzeba z niego rezygnowac tylko z cwiczen takich na miesnie brzucha ale basen to jest dobre na okres całej ciąży. ja moze nie byłam osobą szczupłą przed ciążą wazylam 60kg wzrost 165 ale przytylam tylko 12kg i to ostatni miesiąc 5kg (opuchlizna i te sprawy) przez całą ciąże chodziłam w swoich ciuchach no jedynie 8-9miesiąc miałam ze dwie szersze bluzki na brzuch bo troche podrósł. no ale każda kobieta rośnie w tym czasie inaczej najlepiej skonsultowac to z lekarzem

Gość rererere
a chcialam sie zapytac czy tycie w ciazy moze byc jakos powiazane genetycznie???? moja mama w ciazy ze mna przytyla 30 kg z moja siostra tez i potem byla chuda jak szczypior