Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 65yfhf

co mam zrobić?

Polecane posty

Gość 65yfhf

przed chwilą odkryłam (wiem że to pierdoła), że mój chłopak mnie oszukał. Powiedział ze nie zna dziewczyny swojego kolegi - dodam nowego kolegi, a okazało sie ze zna. Był ostatnio z nim w barze, i powiediał że ja nie ide bo to męski wypad i podejżewam że kolega poszedł z dziwczyną a mój mnie nie chciał wziąc- musiał ją tam poznac bo innej możliwości nie miał. a mi kłamie ze nigdy jej nie widział i nie zna. jak mam to rozegrać? on jeszcze nie wie, że ja wiem.

Gość odczepcie się od niej
mi się wydaje że to nic poważnego ze ją poznał a ci nie chce się przyznać czasami facet nie lubi tego gadania uwierz mi mój mąż też się czasami wypiera czegoś o czym ja wiem a on sie upiera że tak nie jest widocznie niektórzy faceci tak mają

Gość 65yfhf
no tak, ale to przykre, mówił że nie mogę iśc bo męski wypad, czyli po prostu nie chciał mnie wziąc, nie rozumiem jak tu może być zaufanie. dzisiaj przychodzi jego kolegoa do nas na godzinkę, zapytam go czy jego dziewczyna polubiła mojego chłopaka, zobaczymy jaką minę zrobi mój chłopak

Gość dsgfdsfsd
zdradza cię z nią

Gość 65yfhf
napewno:), nie chodzi o to, tylko o te kłamstwa, nie wiem czemu mnie oszukał. mógł powiedziec że jednak jego kolega przyszedł z dziewczyną i po sprawie

Gość odczepcie się od niej
a skąd wiesz że nie chciał cie wziąść a może ten kolega przyszedł z tą panną przypadkowo co może tak mu wierciła dziure w brzuchu i nie chciał sie z nią pokłócić i dlatego ją wzioł i postaraj sie nie być zazdrosna bo facet to wyczuje

Gość 65yfhf
wychodza razem na impreze integracyjną, wiec sie nie zapytam jego o to. nic nie powiem bo zaraz zacznie sie awantura ze sie czepiam, niech wie, ze ja wiem. gorzej jak uprzedził kolege ze ma mi nic nie mówić to wyjde na idiotke. a dowiedziałam sie przez przypadek bo sobie zajrzałam na jaego profil na n-k i w ostatnich znajomych miał ją- najpierw myslałam że może jakaś koleżanka z pracy, ale ma zdjęcia ze swoim chłopakiem- tym właśnie kolegą. Chujowo troche sie czuje ze mnie na pierdołach okłamuje

Gość u67un
h6yuyhnfbfyt7iililh