Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashadfdjhadfh

17 lat i nigdy się nie całowałam

Polecane posty

Potrzeby potrzebami, ale jak kazda zachciane bedziesz tak zaspokajac, to nigdy nie bedzie Ci sie chialo szukac faceta, nie mowiac ze do pocalunku nigdy nie dojdzie ;) chociaz z 2 strony kobiety maja latwiej, bo zawsze ktos sie za nimi ugania.

Gość grewyyyyyyyyyy
o materbidyn! ja sie całowałam 1,5 roku temu a mam 20 lat i zyje i nie ciełam sie i wyzalalam na forum ze sie nie całowała. co sie z wami dzieje! rece opadaja! jakby mogły to by sie najpierw nauczyly całowac a potem chodzic bo to obciach sie nie całowac ojej jaka ty jestes stara masakra. co za ludzie! wstyd!

Gość natkkafds
Powiem Ci, że tu nie ma czego sie bać ja sie całowałam własnie gdy miałam 17 lat. Gdy doszło do pierwszego pocałunku czułam sie niesamowicie na początku byłam zdezorientowana, bo nie widziałam co jest grane haha ale potem poszło jak składka na prawde nie ma co się tu bać jeżeli czujesz cos do drugiej osoby to nie powinnaś się niczego bać :) Pamiętaj całowanie ma sie we krwii, a jęsli będziesz sobie mówiła, że nie umiesz i w ogóle to nie dojdzie do pocałunku wiem sama po sobie ale gdy o tym zapomniałam to wszystko było okej :)