Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotkass

Proszę podajcie strony, gdzie można zamawiac naturakne kosmetyki.

Polecane posty

Polecam bo sama korzystam www.wyspakosmetykow.pl Można kupić u nich kosmetyki z minerałami z Morza Martwego marki Jericho, mineralną kolorówkę LASplash oraz australijską markę kosmetyków naturalnych Zuii Organic.

Gość sweterek_w_serek
Znam ten sklep, zamawiałam tam. Porządny kontakt z klientem, i kosmetyki tez spoko. Zerknęłam i mają tam teraz promocję na kolorówkę. można skorzystać. http://wyspakosmetykow.pl/prices-drop.php

Zamówiłam dziś u nich.Na razie jedną niewielką rzecz i niedrogą dla sprawdzenia. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko. Ponieważ upatrzyłam już kilka kosmetyków, i czekam na Happy Hour, wtedy będzie 30% znizki na wszystko.

Dzis przyszła do mnie przesylka z www.wyspakosmetykow.pl. Jestem mile zaskoczona ze tak szybciutko :). Samo mydełko, zamówilam z czarnego błota, wygląda ciekawie, ciemnnoszare, mało wyczuwalny zapach. Jednak najbardziej ciekawi mnie jego działanie, podobno ma dawać efekt głebokiego oczyszczenia, pomocny zwłaszcza przy problemach skórnych. Juz nie mogę się doczekać!!!

Gość al_la
a ja kupuję w sklepie biosna pl. Mają dobre naturalne ekologiczne kosmetyki i zawsze duuużo próbek dokładają nawet tych płatnych John Masters Organics.

Gość Matylda kosmetyczka
Ja dobre produkty do mojego salonu zamawiam z hurtowni Sevonia i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
www.indiacosmetics.pl kosmetyki naturalne z olejem konopnym. Ostatni HIT na rynku kosmetycznym!

Gość gość
Korzystałam już z ofert wielu sklepów internetowych branży kosmetycznej jednak produkty naturalnego pochodzenia polecam ci ze sklepu o adresie www.e-naturalne.pl Sklep oferuje najwyższej jakości kosmetyki za rozsądne pieniądze i bardzo szybko realizuje złożone zamówienia. Polecam!