Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perfumyy..

Najpiękniejsze perfumy!!Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Perfumyy..

Witam, mam prośbę... Na pewno wiele Kobiet jest lepiej zorientowanych w perfumach niż ja..Chciałabym kupić sobie wodę perfumowaną..mam na to przeznaczone 250zł, i tutaj bez różnicy jest czy będzie to 30ml lepszych perfum, czy 50ml perfum nieco gorszych (np/. escada wiem, że jest tansza). Najważniejsze, aby dobrze się trzymały. I tutaj moja prośba, czy mogłybyście mi doradzić (ja to i tak sprawdzę jeszcze w sklepie, czy mi pasuje, ale chcę wiedzieć czego szukać na ółkach, nie sposób wywąchać wszystko) perfumy..które mają zapach...nieco nietypowy, aby nie pachniała tym cała ulica (lubię DG Light Blue, ale strasznie oklepany)..nie ciężki - nie na wieczór, ale raczej codzienny:) Lubię Coco Mademoiselle, je mam już w domu. Jakis owocowo - cukierkowy zapach...który przyciąga facetów:) Nie taki ciężar jak np Alien itp:) NAPRAWDE BARDZO PROSZĘ O POMOC, a nie mam wiele czasu na wybór:) dzięki

Gość Perfumyy..
up

mnie sie bardzo podoba DG HOMME SPORT :] pieknie pachnie :d ale wiesz, ciezko droadzic komus w doborze perfum, bo kazdy ma inny gust ;p napisalam wiec co podoba sie mnie :D

Gość Perfumyy..
Hmm,...a Homme to nie są męskie?? Bo ja damskich szukam;)

Gość //***---***//
mój ulubiony to amor amor cacharel ale wydaje mi że jednak należy do tych "na wieczór" tak samo jak armani code ale do tych na codzień należy tom tailor (różowy) nie pamiętam dokładnie nazwy ale wiem że stoi do góry nogami tzn. na kapce a jest z tych tańszych.

Gość weronisiax
Dobre perfumy-jak dla mnie sliczne-zreszta "klasyka" chanel-"allure" chanel-"chance" a z tanszych polecam gabriele sabatini za 60 ml zaplacisz ok 100zl a tez sa trwale i sliczne:-)

Gość gdgsf
Mnie sie podobają lacoste w beżowym opakowaniu, w różowym też. Oprócz tego lolita lempicka, tylko te w liliowej butelce

Gość OnaOnaOnaOnaOna
Ja proponuje-Cacharel Amor Amor,jak dla mnie-super,a przy tym bardzo trwały:)

Gość Perfumyy..
Tom Tailor..hmm nigdy nie próbowałam..Allure stoi reszta na półce, trochę się już przejadły, a Chance nie lubię;) Kurcze zapomniałam dodać..nie nie chcę kupować perfum typu Sabatini..Coty...itp...wiem że to 60 zł za 100ml...ale ja planuję wydać te 250 zł..i szczerze..wolę mieć głupie 30ml, ale fajnych perfum..niż taniej 100ml tzw. mniej markowych;) Może bawię się w burżujkę..ale barrdzo rzadko kupuję takie perfumy, a takich tańszych to mam od zatrzęsienia;) To tak..na szczególne okazje chce:)

Gość Perfumyy..
Tfu 100zł za 60ml;0

Gość Perfumyy..
Lolita lempicka mnie zainteresowała, dzięki:)

Gość //***---***//
no to nie kupisz tom tailor bo kosztuje 100zł za 100ml a jest naprawde bardzo fajny taki świerzy (no chyba wiesz o co chodzi) :)

Gość nicolka*
Niebieska Sonia Rykiel albo Miraccle Lancome

Gość gszgfd
YSL Baby Doll. Słodki rożany zapach

Gość nicolka*
albo jeszcze Pleasure Exotic - Estee Lauder

Gość dylemat.........
dziewczyny a jakie perfumy wg was sa najbardziej uwodzicielskie?

Gość gszgfd
za 250 możesz mnie 2 flaszki 30-stek

Gość //***---***//
albo ten nowy lacoste "love of pink"

Gość gszgfd
uwodzicielskie? Zalezy dla kogo. Ja np. zbieram kompementy od mężczyzn za Hypnotic Poison Diora a mój własny osobisty facet ich nie lubi. Podbno na mężczyzn "działa" Esacada Maganetism ale mnie sie osobiscie nie podoba

Gość Perfumyy..
Hmm spodziewałam się że Tom Tailor drozszy! Ale widzisz...te perfumy kupię tylko w perfumerii...a perfumy Coty itp znajdę w większości przydrożnych nawet kiosków...nie chcę takich perfum (nie twierdzę, że mogą być złe, ale mam takich już dość w domu)...więc Tom Tailor nadal MA SZANSE;)

Gość dylemat.........
szukam zapachu w ktorym jest seks ;)

Gość Ups...........................
Powąchaj sobie Naomi Cambell tylko te różowe. Mnie się podobają.

Gość Grzeczna123
Spróbuj przy okazji Lancome - Magnifique. Jak dla mnie jest bardzo słodki, raczej na dzień. Mnie spodobał się "od pierwszego niuchnięcia". Osobiście jeszcze dla mnie za wysoka półka ale czytałam wiele opinii że ta marka słynie z trwałości. Sama testowałam na nadgarstku - zapach wytrzymał ok 5/6h, ale to tester więc może nie jest zbyt wiarygodny. Poza tym przetestuj też Kenzo - Flower by Kenzo (nazwy nie jestem pewna, wysoka buteleczka z makiem), Escada - Magnetism (ładna, słodka ale na mnie nietrwała) i oryginalnego faworyta mojej koleżanki - Cody. Polecam też marki - Givenchy, DKNY, Chanel. Miłego wąchania :)

Gość weronisiax
Musisz w takim razie wybrac sie do perfumerii i pobiegac troche jest masa perfumikow -typu naomi cambpell.sara jessica parker itd za ktory wydasz te 250 -sa ta slodkie ,cukierkowe -czyli taki jak napisalas,ze szukasz...Masz pewnie jakies pojecie o perfumasz to bez problemu wybiezesz sama-grunt,zeby Tobie sie podobal-a oklepane raczej nie sa te drozsze perfumy.........

Gość weronisiax
Poza tym kazdy facet lubi co innego-moj uwielbia allure -dla mnie tez ok ale zdeczka ciezki typowy na wieczor

Gość Perfumyy..
Miałam Hypnotic Poison, ale wylały mi się swego czasu (niedawno, nawet pisałam o tym na cafe) te perfumy, wszystko nimi pachniało...i PRZESTAŁY MI SIĘ PODOBAĆ, mam dość tego zapachu na dłuuugie lata hehe, a teraz dostałam w prezencie od mamy pieniążki, z zaznaczeniem że NA PERFUMY, bo jej łażę i marudze wciąż ;)... Miałam escadę magnetism...i co? nas początku ok...miło...a potem nie mogłam już zniesc tego zapachu fujj..

Gość skrzynka narzędziowa
czy ktoś zna podobny kobiecy zapach do Davidoff Good Life, lubię bardzo ale są drogie