Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perfumyy..

Najpiękniejsze perfumy!!Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Perfumyy..
Ciekawie wygląda, nie powiem...już nie mogę się doczekać aż jutro pojadę do perfumerii i będę WĄCHAĆ;)

Gość //***---***//
to daj jutro znac

Gość Polecam________________bardzo
Vere Wang \"Princess\"

Gość tralalinka
Być może - takie perfumy hehe.

Gość M jak Marcepan
z takiego "typu zapachowego" polecam tańszą szarą pumę( nie pamietam nazwy) i droższe "Cinema"YSL

ja polecam moje ukochane CHLOE - robią wrażenie ponadto Salvador Dali Laguna, trwałe i ładne Baby Doll YSL też są super ale już takie bardziej cukierkowe, słodsze

ja polecam moje ukochane CHLOE - robią wrażenie ponadto Salvador Dali Laguna, trwałe i ładne Baby Doll YSL też są super ale już takie bardziej cukierkowe, słodsze

Gość Do Marcepana
Szara Pume wycofali niestety ,a szkoda ,bo super pachniale! zawsze jak cos jest fajne ,to musza spierdolic temat i wycofac 😡. Angel & Demon Gucciego podoba mi sie i DK w tym czrnym,czy grafitowym opakowaniu ,z nuta whiskey miedzy innymi,swietny ,kuszacy zapach. I moj ukochany ,niestety ostatnio kupowalam wieki :-) temu na Srawberry.com ,bo nie moglam dostac w naszych ,rodzimych perfumeriach ,chyba ,ze tak szukalam ,na Allegro ,tez ich nie znalazlam .To D & G Woman ,wopakowaniu ,a la panterka ,cudo,zapach stary ,ale jary! :-)

Gość Magnificent girl
Dior Midnight Poison zdecydowanie , Dior Addict, w opini mężczyzn to najbardziej zniewaające damskie perfumy.

Najpiekniejsze perfumy wedlug mnie ( a jestem bardzo wybredna) to: Estee Lauder - Pleasure (rozowy) Ralph Lauren - Notorious Escada - Magnestism Hugo Boss - Woman Lancome - Magnifique Lancome - Hypnose DKNY - Woman Armani - Mania

Mi sie najbardziej podoba Lolita Lempicka, niebieski flakonik i pomaranczowy kartonik, jest taki na codzien, kosztuje 270zl

Gość eternity calvin klein
są po prostu boskie

Gość idzie jesień i zima więc
polecam Euphorię CK( jest dosyć popularna, ale cudna) oraz Magnetism Escady. Super nutka granatu trzyma się godzinami. Są w interesującej Cię cenie

Gość nhdssddf
bezkonkurencyjne jest Intimately Beckhamów. ;***

Gość ARMANII
ja proponuje, Armani Sensi, Armani Diament

Gość jaaaaaaaaak to zrobic
boss intense

Gość iwcia1604
Kazdy ma inny gust;dotychczas jak dla mnie najbardziej uwodzicialskie zapachy to Gucci Envy i Christian Dior Jadore.fajny jest rowniesz Miss Dior Cherie rowniez Diora,chociaz jak dla mnie odrobine za slodki (taki na lato).

Gość plokijuyhgt
ja osobiście polecam Ralph Lauren _ Romance. Swoją premierę miały dość dawno ale czarują mnie do dziś. Są żywe, lekkie, cudownie pachną i co najważniejsze nie przytłaczają zapachem. Są trwałe i naprawdę na długo starczą. Polecam wrażenie robi też Euphoria - ale jak dla mnie za mocna, zbyt popularna, oklepana - czuć ją wszędzie.

Gość synia
a ja polecam odłożyć więcej kaski i kupic ARMANI MANIA JADORE Z DIORA mhhhhhhhhh ;* moje ulubione !!!

hmm.. mam problem... ostatnio bardzo spodobał mi się jeden perfum ale jak dziś poszłam do sklepu to już go nie było!!! NIE MAM POJĘCIA JAK SIĘ NAZYWAŁ :( ma przepiękny zapach! jest kulisy o beżowym/białym szkle.. zamknięcie jest okrągłe (czarno-fioletowe) i ma jeszcze taki czarny sznureczek......... proszę o pomoc! z góry dziękuję!!! ;D

Gość odpowiaadaaam
pewnie far away oriflame badz avon:) ten klasyczny nie bialy

Gość Kasiuniaaaaa
Witajcie:) Mi to sie najbardziej podoba FOR AWAY-Avon.Niewiem czemu...ale go poprostu kocham.Jak sie nim psikne to czuje sie bardziej pewna siebie:)A codo trzymania sie to rewelacja naprawde...caly czas go czuje od siebie:) Mialam wiele perfumow,ale i tak wracam do tego.Aletak na marginesie to podoba mi sie jeszcze:D&G LIGHT BLUE,LACOSTA(zolta),MEXX(zolty) oraz MARCA JACOBSA DAISY:)))

Gość Kasiuniaaaaa
Tereska 2916 napewno Ci chodzi o For Away-Avon:) On jest naprawde sliczny...bynajmniej dla mnie:D Ma taka z mlecznego szkla buteleczke i fredzelki;DDD

Gość Edithhh
Mój numer jeden to Hugo Boss Femme, Versace crystal noir i bright crystal. Fajne zapachy z oriflame to More by Demi, Eclat. Avon- by Ungaro. Podobają mi się jeszcze Celine Dion Belong.

Gość Slawek 9
Przepiekne perfumy to sa Prady "Milano", zielone opakowanie, takie wyblakle ze srebrnym napisem.

Gość gość
Calvin Klein-Euphoria