Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frajer ze mnie i tyle..

glupi zdradziłem ja....

Polecane posty

wiec sam odpowiedziales sobie na pytanie.. mozesz probowac, zycze Ci szczescia i powodzenia po prostu czasem orientujemy sie na czym nam zalezy naprawde kiedy jest juz za pozno... a za bledy trzeba zaplacic ...

nic tylko sie pochlastać..

Gość jakbym czytala mojego bylego
dokladnie!! wreszcie jakas madra mysl! :P

Dobra poleciałem na krótka spodniczke, blondyne ;/...

Gość faceci sa latwi
ja nie wiem czy bym wybaczyla, chyba nie bo gdybym wybaczyla ciagle myslalabym o tym czy tamte dziewczyny dotykales tak jak mnie, czy mowiles im to samo co mi... nie zapomina sie o takim czyms :(

Mówilem ze są cudowne, piekne.. Najwspanialsze.. Ze nie mam nikogo i chcę tylko je...

Gość to tyle są warte twoje słowa
:O:O:O

Gość abrakadabra1234
na jej miejscu w życiu bym ci nie wybaczyła.daj jej lepiej spokój, bo ona zasługuje na kogoś lepszego.po co ma się męczyć gdy będzie z tobą w związku?po co ma myśleć czy znów jej nie zdradzasz?znajdzie kogoś,kto ją naprawde pokocha i będzie ją szanował.

Gość marta30*
a widzisz jak to boli i po czasie jesteśmy mądrzejsi i załujemy tego co zrobilismy. Ja uważam że powinienes jej wywinąc taki numer jakiś z nienacka bukiet kwiatów przeprosiny publiczne i wogle takie tam gadaj jej ze głupi jestes debil i juz ale jesli ona ma zasady to nie odzyskasz juz jej

Gość ehhh Ci faceci
a my wlasnie myslimy ze w waszych oczach tylko ta z ktora jestescie jest cydowna i najwspanialsza :( wspolczuje jej naprawde Mam nadzieje ze ja nigdy nie bede w podobnej sytuacji

Wiem, ze ją to boli, mnie niestety tez. Eh, nie wiem już co mam powiedziec. Lezy w lozku chora. Nie chciałem jej stracić.. Teraz wiem, ze jest ta jedyną. Oswiadczyłem się jej niedawnoi, ale głupi polecialem na puste lalki;/.

Gość melduje sieee
ale głupi polecialem na puste lalki;/. jak to swoj ciagnie do swego:O

Gość a ja nieeeeee
faktycznie jesteś głupi i frajer :o niby tak ją kochasz ale za pustymi dupami się uganiałeś, teraz żałujesz ale pewnie za jakiś czas zrobiłbyś to samo, mam nadzieje,że ta dziewczyna ułoży sobie życie bez Ciebie, wyciągnij z tego nauczkę i daj jej spokój bo szkoda mi tylko tej dziewczyny.