Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CollegeGirl

TESCIOWA

Polecane posty

Gość CollegeGirl

Zapewnie takie tematy powtarzaly sie ni raz, ale ja naprawde potrzebuje rady bo juz dluzej nie wytrzymam. Mam wspanialego chlopaka i jestesmy juz razem prawie 4 lata i planujemy pomalu wspolne zycie...wszystko by bylo ok gdyby no wlasnie TESCIOWA... zawsze miala swoje zdanie i robila co chce bo taki jej charakter...mieszka ze swoja matka i synem (moim chlopakiem) i moge zrozumiec ze jest juz troche starsza itp ale to co zrobila ostatnio przebilo wszelkie oczekiwania. Moj chlopak chcial rozmawiac z nia na temat slubu ktory pomalu planujemy i zaczelo sie ona powiedziala ze nie pojdzie na nasz slub bo nie chce jechac do Polski(mieszkamy wszyscy w Anglii), nie lubi polskich wesel i ze ja po slubie bede mu mowila co ma robic i zabraniala tego i tamtego! Moj chlopak tak sie tym urazil ze rozplakal sie jak male dziecko!!!Pierwszy raz go widzialam w takim stanie!!! Teraz juz rozmawiaja normalnie ale u nich tak jest ze problemy ida z zapomnienie a i moj przyszly maz mowi ze jakos sie to zalatwi....czuje sie okropnie bo nawet jego babcia mowi ze to moja wina i ze ja zostawi .... nie wiem czy mam zaczac sama rozmowe na ten temat i poiwedziec co mysle....nie bylo mnie przy tym i nawet sie ciesze ale przyszlam po kosciele i nie moglam nic powiedziec....uwazam ze ona jest wladzca i chce miec wszystko po swojemu ale wkoncu ja tez w tym uczestnicze i badz co badz wykoncze sie nerwowo przy tej kobiecie!!! Czy macie jakies propozycje co moge zrobic lub powiedziec?!?!

Gość uciekaj jak
najdalej od teściowej !!!!!!!!!!!!! będzie Wam mąciła w życiu widać to taki charakterek w dupie z nią znam wiele małżeństw kochających się gdzie kilka z nich rozpadło się przez teściowe!!!nie potrafię zrozumieć jak dorosła kobieta może tak zniszczyć małżeństwo :( niby dla szczęścia synka najgorzej ma facet bo jest miedzy młotem a kowadłem i jeśli sie za w czasu nie postawi matce to pędzicie mieli piekło na ziemi