Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vi

15 kg w miesiąc

Polecane posty

Gość Vi

Do końca marca chce schudnąć około 15 kilogramów... To moja ostatnia szansa... Daje sobie miesiąc i mam nadzieje że to możliwe abym zgubiła te zbędnie kilogramy... Kupi lam sobie rowerek stacionarny i od niedzieli planuję dietę... Jak myślicie uda mi się? I co radzicie?

Gość salamandra plamista
zalezy ile wazysz ale 15 i tak mi sie wydaje ze sie w miesiac nie da. dietka i cwiczenia a mysle ze do 8 stracisz

Gość czarnyalibaba
nawet na głodówce nie masz szans! 1 kg na tydzień przy wielkich wyrzeczeniach

zapomnij nigdy ci sie to nie uda...a dlaczego od niedzieli a nie od jutra.Juz samo planowanie swiadczy ze sie nie uda.Brak silnej i stanowaczej woli!

1 kg na tydzien chudne na rozsadnej diecie i przy codziennych cwiczeniach. Wyobrazasz sobie jak bedziesz wygladala po 15 kg w miesiac?

Gość Vi
Ważę 55kg a od niedzieli ponieważ to jest 1 marca a ja mamie obiecałam że za to że kupi mi rowerek do konca miesiąca nie bedę się odchudzać... A kilogram to można w 2 dni stracić

Gość salamandra plamista
o moj drogi nie masz racji planowanie jest potrzebne zeby miec wszystko co potrzebne w domu ustalic pory posilkow cwiczen itp bez planowania z glodu mozna sie rzucic na cos niedobrego przy diecie a to tylko przez brak przygotowania. tak jak mowialm 15 to za duzo 8 przy duzej nadwadze byc moze by sie dalo,ale nic o tobie nie wiadomo jaki wzrost jaka waga? aha diete zaczniej sobie od niedzieli ale pocwicz juz dzis troche zobacz ile jestes w stanie zrobic a wtedy sobie ustal grafik. potrzebujesz pomocy zapraszam na moj topik:)

Gość czarnyalibaba
dołącz do jakiegoś topiku, dziewczyny się wspieraja i każda marzy o jednym...trwa to dłuuuuuugo...i nie każdej się niestety udaje

Gość salamandra plamista
a to przepraszam ze zapytam ale czy ty jestes karlem ze potrzebujesz tyle schudnac?

Gość belabela
Vi! wazysz 55 kg, a chcesz zgubic 15??????

Gość Vi
No niestety mam 160 ;/ A 15kg to z nadwyżką liczę bo mnie to bardziej motywuje jak zawyżam :)

Gość belabela
Boze, tyle waża dzieci, dziewczyno, opanuj sie, to anoreksja

Ja pierdziele, chyba sie za duzo Cosmopolitan naczytalas i naogladalas i myslisz, ze kobieta powinna wazyc 40 kg.

Gość salamandra plamista
no to lalka masz moj wzrost to schdnac powinnas 5 kilo nie 15 ewentualnie 8 kilo ale to jest max to mozesz w miesiac zrobic

5 kg możesz i ani grama wiecej! ale to tak bez ograniczeń jedzenia, tylko ćwicząc

Gość Vi
Ja zawyżam bo to mnie naprawde motywuje... I naprawdę nie chce mieć any tylko być szczupła :)

Gość salamandra plamista
cos mi sie wydaje ze jestes pro ana wlasnie bo normalnie ludzie mowia ANOREKSJA a ty mowisz ana-pieszczotliwie.czyli to nie jest tylko takie gadanie tylko naprawde tego chcesz ja ci nie pomoge bo tez w tym siedze ale nie zamierzam wazyc 40 kilo

Gość zwinnnaa
15 kg przesada!

Gość Vi
ogólnie to chce wazyć 43kg a ze podoba mi sie to jak kobieta lekko zebra widac to jest piekne i tez tak chcem

Gość upssss
Twoja wola, Twoje życie...

Gość Vi
No nie zaprzeczam... naprawde zalezy mi na zgubieniu tych kg...

Gość kasaprzezinternet
chcesz zarobic nie wychodząc z domu?? mając do dyspozycji tylko komputer z dostępem do internetu i chwilę czasu?? wejdź na http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=sarija klikniej create a free acount i zarabiaj:)

vi przejdz na diete 500kcal P.S mnie też sie podobaja żeberka:)

Gość Vi
Niezły pomysł... Ale u mnie z tymi kaloriami różnie bywa... raz na jakiś czas głodówka warzywa owoce... zazwyczaj jem sporo ale właśnie tego :) A żeberka są boskie :)

Gość Vi
A no mam :) Podaj adres swojego to do ciebie napiszę :)

Gość Vi
wszystko-za-nic.blog.onet.pl Niech bd