Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika1111

jak to jest z tymi cipkami ?

Polecane posty

Gość marika1111

Witam jestem dziewczyną z typową bułeczką i nigdy wżyciu nie uważałam, że jestem jakaś nienormalna i gorsza. A tu na kafe wręcz dostałam kompleksów, z tego powodu. Dlaczego dziewczyny z motylkami, próbują leczyć swoje kompleksy wrzucają bułką i odwrotnie. Co to w ogóle za podział ? Czy to ma aż takie wielkie znaczenie ? To że mam bułę to jest gorsza w łóżku ? Ja zawsze byłam zadowolona ze swojej anatomii. Jest bardzo schowana ale w środeczku jest całkiem przyjemna brzoskwinka. A teraz złapałam dołka i powiedziałam o swoich niepewnościach ukochanemu. I on mnie wyśmiał i wręcz się obraził. Jak ja tak mogłam pomyśleć, mało tego zakazał czytać kafe. Bo dostaje jakiś dziwnych odchyłów. powiedział, że uwielbiam moją cipeczkę i nie zamienił by jej na inną. A miał szanse bo kiedyś ja się chciał rozstać to latał za mną i prosił. Teraz jest wszystko dobrze i się ciesze. Piszecie, że bułki są nudne, a on mnie liże przynajmniej raz dziennie sam ja nigdy nie proszę. Mało tego gdy skończę potrafi mi powiedzieć, że jest niezadowolony bo chce jeszcze. Nie rozumiem po co te topiki o bułkach motylkach małych piersiach dużych i rozmiarach penisów. Każdy ma coś ładnego w sobie. Myślicie,ze dziewczyny z bułkami są brzydkie a każde z motylkiem ładne ? To samo się tyczy rozmiarów penisów ? Duży penis przystojniak, mały to brzydal. Dlaczego Polacy tak sobie wrzucają ?

Gość hjkll
mamy to wszytko w dupie łącznie z tobą

Gość czuły Roman
marna prowokacja . Wiadomo ze bułki lepsze niż motylki .

Gość hjkll
ee tam najlepsze są gąsiennice:P

Gość czuły Roman
ale z gasienicy powstanie motyl .Wiec co za roznica?

Gość kotka222
ale co to jest ta bulka????

Gość signal
to nie jest twoj jedyny problem :(

Gość marika1111
to nie jest prowokacja, tylko próbuje wam uświadomić, że lecząc swoje kompleksy wprawiacie inne osoby w zakłopotanie. Wiadomo, że są gusta i guściki każdemu się podoba co innego jeszcze nie było nigdy takiej kobiety co by zadowoliła każdego faceta...

Gość bijesz pasem
cipka schowana :P motylek to taka w której wargi mniejsze są...przerośniete... ja na oczy nigdy nie widziałem takiego motylka jak tu czasem wklejają...zawsze bułeczki mi sie trafiały...

Gość kotka222
a motylek?

Gość czuły Roman
ja tam wole bułki z dodatkiem cynamomu i grzyba sromowego.

Gość a motylek
a motylek?

Gość miki02
do marika1111: signal ma rację , ty chyba masz w ogóle problem z sobą, może lepiej zajmij sie robieniem obiadu, a nie pierdołami.

Gość bijesz pasem
tez chyba wole bułki albo troche nieco mini motylek..

Gość marika1111
o mój obiad się nie martwcie. Narzeczony nigdy głody nie chodzi... I nie mam problemów ze sobą. Napisałam przecież, że zawsze uważałam moją bułkę za coś normalnego a nie dziwnego. A tak samo jest z piersiami. Jak dziewczyna ma małe to wrzucacie jej a co ona ma zrobić albo jak ma wielkie to są wymiona krowy tak? A wy jesteście idealnie ? A tak w ogóle czy jest ideał ? Chyba nie...

Gość oiiret
a moze pokazesz ta swoja bułke ?

Gość miki02
jeżeli nie masz problemów z sobą to po co się zamartwiasz czy masz taką cipkę czy taką, każdy preferuje co innego. najważniejsze ze Twojemu chlopakowi się podoba , a przede wszystkim Tobie. po co ta dyskusja ? Jeżeli nie masz kompleksów to ok , daj spokój. gorzej jeżeli je masz, wtedy potrzebny psychiatra a nie forum .

Gość marika1111
ja się czuje jak najbardziej dobrze w swojej skórze. Ale nie rozumiem po co dziewczyny z motylkami mają kompleksy ?? Przecież to tak normalne jak bułeczki. To tak jak piersi małe i duże.... Można by było dyskutować wtedy gdy kobieta nie miała by warg wcale albo wisiały jej na 10 cm :) Uważam, że powinniście mieć więcej luzu do siebie i swojego ciała bo nie kocha się za jedną część ciała ale za całokształt.

Gość aniulka 1234
A ja mam motylka i czuję się z tym doskonale. Moje wargi mniejsze nie są przerośniete jak w tych linkach, po prostu delikatnie wystają. I też nie widzę powodu do wstydu.

Gość coś tu jest nie tak
"powiedział, że uwielbiam moją cipeczkę" ?? :O

Gość marika1111
głupia literówka i tyle jak byś zauważył/ zauważyła to dwa razy wcisnęłam niechcący literkę M i dlatego jakoś wyszło ... czepiać się takich szczegółów ..:)