Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olasztama43501

Boje sie że znow to sie powtórzy prosze o pomoc!!!!!!!

Polecane posty

Gość olasztama43501

wieć tak mam juz 13 lat jak miałam 4 lat to moi rodzice wzieli separacje i przeprowadziałam się z mama do miasa (wtedy mieszkalismy na wsi) ustatkowalismy sie juz troche z mama mieliśmy mieszkanie gdzieś 30 metrowe wiem ze małe. mój tata przyjeżdzał do mnie gdzies raz w miesiącu i wtety gdy miałam 10 lat to moi rodzice się zeszli i pzreprowdzilesmy się do domu byłam szczesliwa że mam pełna rodzine i kiedy miałam 11 lat urodziła mi się bracieszek strasznie się cieszyłam moi rodzice prawie si enie kłucile. teraz mam 13 lat i przez 2 dni ostro sie kłucą tata wyzywa mam od jelopów i tumanów itp boje się że się roztana i co my z mamą zrobimy i naddatek z bratem piszcie mieliscie podobne ytuacje co mi poradzicie??????????

Gość nieprawdaaaa
za twoja rodzina to patologia

Gość gfgfgfgf
napisz do Bravo i odrób lekcje

Gość olasztama43501
do nieprawda moja rodzina to nie patologia moji rodzice wcale nie piją

Nic nie rób, poczekaj co się stanie. I naucz się ortografii i interpunkcji, bo tego czytać się nie da :O

Gość hhhhhhhhhhhhhh
ssssssssssssssssssssssssss

Gość Joannnaa
Uważam , że powinnaś szczerze porozmawiać z mamą i zapytać jakie ma plany. Być może była to tylko kłótnia i nie musisz się od razu martwić przeprowadzką. Pamiętaj , że czasmi ludzie się kłócą i nawet w najlepszych i najzgodniejszych rodzinach są różnice zdań i ludzi często ponoszą nerwy. Gdyby było naprawde źle zawsze możesz zgłosić się z mamą do Ośrodka dla samotnych matek (są one w miastach) tam powinni udzielic pomocy gdybyście nie miały gdzie pójść. Drugim rozwiązaniem byłoby póście na stancję , ale z pracą teraz ciężko. Narazie postaraj nie martwić się na zapas i pamiętaj , że kłótnia nie zawsze równoznaczna jest z wyprowadzką. Jeśli masz jakieś pytania to chętnie na nie odpowiem Pozdrawiam