Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę powiedzcie

Czy mógł się za to obrazić??

Polecane posty

Gość proszę powiedzcie

Facet zabral mi kolczyki, żeby mieć pretekst do nastepnego spotkania.. napisał: "że aby odzysakć te kolczyki, bo teraz są jego, musze dać coś w zamian.. "A ja mu napisała: "że ja nie mam nic w zamian, nie mam złota,ani srebra, nie mam nic co mogłoby go zainteresować.. ewentualnie mogę dac mu malutkiego kopniaka w tyłeczek, lub lizaka:P" Nie odpisał, czy mógł się za to obrazić:(((

Gość proszę powiedzcie
odpisał niewazne

Gość makowa.panienka
Oj nie wiem, mozę sie lekko wkurzył - zadzwoń i badx miła, to się przestanie boczyć

Gość takie sobie to wszystko
wkurzyl sie? ludzie to ten prostak zabral jej kolczyki i jeszcze teraz taki z niego biedaczek???????? no bez przesady. dupek i egiosta ktory mysli ze swiat sie wokol niego kreci i trzeba uwazac zeby tylko sie zle nie wyrazic przy waszmościu! nie cierpietakich bufonow

takie sobie to wszystko - Facet zaczepnie zażartował, a Ty go już od dupków i egoistów wyzywasz. Wdech... wydech... wdech... Autorko, byłoby dziwne jakby się dąsał o taką głupotę. On nie baba ;)

Gość bardzo fajnie
Wedlug mnie to bardzo sprytnie mu odpowiedzialas.... A co on niby chcial w zamian??????

Gość czy to nie dziwne prawda
ile on ma lat?

Facet Ci zabrał kolczyki by mieć pretekst do następnego spotkania? To po ile lat wy macie? Bo to troche gimnazjum zalatuje:P

Gość bardzo fajnie
Hehehe naprawde jestem ciekawa jakiej odpowiedzi on sie spodziewal.....

Gość proszę powiedzcie
apisalam' a co chesz w zamian, dupy?? nie mam mowy! do burdelu spierdaIaj jak ci sie jebać chce " i ciagle nie odpisuje :O

Gość nie znasz się
na żartach. Facet fajnie zażartował, a Ty zachowałaś się głupio. Pewnie pomyslał, że nie znasz się na żartach i ma cię dość. Odpuść sobie.