Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka*

asymetryczne piersi

Polecane posty

To jeszcze doradzam latem opalanie topless na plaży. To pozwoli Ci zwiekszyć samoakceptacje swoich piersi, nabrać odwagi i pewnosci siebie, wyzbyć nieuzasadnionych kompleksów. Uwierzyć, że Twoje piersi są piękna takie jakie są. Zachwyt w oczach plażowiczów płci M będzie tego potwierdzeniem. Pozdrawiam! 🖐️ 🌻 :)

Gość majeczka*
nie wiem czy się odważe ale zobaczymy :P

Gość W skarpetkach
Kobieta ma jedna piers wieksza od drugiej, tak jak facet jedno jadro wieksze od drugiego ;)

Gość wypraszam sobie
nie wieksze tylko jedno nizej drugie wyzej

Gość majeczka*
moze on ma jedno wieksze drugie mniejsze:P

Gość normalka miom zdaniem
ty masz dopiero 17 lat i jeszcze dojrzewasz, hormony itd. nie ma sie co stresować. Ja też tak miałam jak ty i było widoczne ale z wiekiem jakoś to sie wyrównało. Fakt jest taki że ludzie nie są symetryczni, kobiety mają tu a faceci gdzie indziej. Bywalec dał dobrą rade i ja bym ją uskuteczniła ( ale gdzieś ustronnym miejscu ) Martw sie dopiero jak wejdziesz w dorosłą faze. Póki co kamufluj .

Gość A co ja mam powiedziec
Majeczka, bylam u lekarza ale powiedzieli, ze taka juz moja natura. Moja babcia tez tak ma to moze genetycznie? Nie wiem, chcialabym cos z tym zrobic ale jak na razie nie mam funduszy, mam 22 lata i studiuje na dziennych. Mojemu facetowi w ogole to nie przeszkadza, zawsze mi powtarza, ze to czyni mnie jeszcze bardziej wyjatkowa:p Nie wnikam czy mowi prawde czy nie, no chyba mnie nie zostawi przez asymetryczny biust...:/

Do: normalka moim zdaniem To ja juz sie moge martwic:( ?? Wolalabym miec nadwage i schudnac (chociaz wyobrazam sobie, ze to nie jest takie latwe) bo wtedy moglabym cos z tym zrobic! Majeczka, Ty sie nie przejmuj, masz mala roznice a z tego co wiem, kazda kobieta ma MALA roznice...Moze marne to pocieszenie ale pociesz sie, ze inni maja gorzej:)

Gość majeczka*
też myślałam o tych hormonach itp.:P wiesz co "a co ja mam powiedziec" heh ciesz sie ze masz takiego faceta:P to prawdziwy skarb jezeli tak mowi :P niczym sie nie przejmuj :) a bywalec1 to taki balsam dla nas :) hehe :)

Fakt, bywalec wydaje sie byc sympatyczny:) Niestety nie wszyscy faceci tacy sa i kazda z nas sie pewnie po trochu przekonala...

Gość majeczka*
a dla mnie Ty rowniez wydajesz sie sympatyczne hehe:) ja jeszcze nie bylam w sumie w takim zwiazku na powaznie wiec nie moge sie wypowiedziec na ten temat ale po historiach kolezanek wiem ze na pewno masz racje ;)

Gość majeczka*
:P:P

Dzięki za miłe słowa! :) 🌻 Balsam..... zaskakujace porównanie... jeszcze nikt na cafe nie nazwał mnie balsamem... Ale w symie nie miałbym nic przeciw temu gdybym miał posłużyć do smarowania Waszych plecków (i nie tylko! ;) ) podczas tego opalania topless :classic_cool:

Gość majeczka*
dzięki na pewno poczytam, nie ma za co bywalec widzisz jestem pierwsza;)

Gość majeczka*
,,

Gość majeczka*
.