Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheheheheheh

Nie nawidze tej pani psycholog ktora jest teraz u drzyzgi

Polecane posty

Gość heheheheheheh

masakra,sepleni sie tylko :o

Gość buahahaha
też jej nie trawie. Taka jakaś rozlazła jest.

Gość trinny i susanna
a cop wam takiego zrobila

Gość buahahaha
nic, ale nie wzbudza mojej sympatii. zresztą taki z niej psycholog jak z koziej dupy trąbka, dla kazdego ma ta sama diagnoze zawsze.

Gość lostka
a ktora to? ta gruba, sepleniaca czy blondyna szczupla?

Gość gfgfgfgf
gruba z wadą wymowy

Gość lostka
Juz widze, ta baba to jedno wielkie nieporozumienie. Obojetnie o czym jest program, jeszcze nigdy nie powiedziala nic madrego:O

Gość ta gruba ma sama chyba problem
y ze sobą raz był program w którym jakaś kobieta wypowiadała się że usunęła ciążę. Mówiła o tym jak o ciężkim wyborze w jej życiu, ale że się zdecydowała i dlaczego i jak sobie z tym radzi teraz. a ta "psycholog" morda w ryk, beczy jak nastolatka i drze ryja na tą babkę że jest morderczynią, najgorszą, że zabiła swoje dziecko, że powinno jej się śnić jego porozrywane na strzępy ciało, że inni by chcieli mieć a nie mogą i że ona sama nie może (widać że jej z tego powodu ryje na dekiel). no kurwa jak takich mamy psychologów w polsce to aż nóż się w kieszeni otwiera. Ja to widziały jakieś kobiety po aborcji albo tuż przed, to raczej się nie zdecydują na zasiegnięcie porady specjalisty (co mogłoby je odwieźć od aborcji) tylko od razu pójdą na cichą skrobankę i nikomu nawet słowa nie pisną na ten temat.

Gość buahahaha
JAanie wiem, ona psychologie chyba na jakms kursie internetowym skończyła.

Gość lostka
Ta kobieta jest chyba krewna kogos z produkcji programu, bo nie wierze, ze mozna wybrac taka pseudopsycholog...

a ta chuda stara blondyna to też nie lepsza. drze się na każdego, każdego traktuje z góry jak uposledzone dziecko, i wzbudza poczucie że jest się kimś głupim bo się nie umie rozwiązać swojego problemu w "jedyny słuszny sposób" poziom psychologów w tym kraju to dno i dwa metry mułu. Wydaje mi się że jak ktoś ma problem ze sobą to już niech lepiej się uda do psychiatry. Przynajmneij po studiach medycznych. Bo psychologię studiują dziś takie rozchwiane emocjonalnie pindzie że szok - i to jeszcze w jakiś prywatnych szkółkach. Tacy ludzie powinni się zajmować psychologią marketingu czy innym syfem (czyli np. co dołączyć do pani domu żeby ją kupiło stado kur domowych) a nie terapiami.

Gość lostka
Tu nie chodzi o ta gruba kolo 50tki, ktora adoptowala dziecko i ciagle o tym pieprzy.

no wiem że o nie o tą ale obie te baby są do dupy czasem tam występują jacyś mężczyźni (nie wiem czy to psychiatrzy czy psycholodzy, jeden to chyba seksuolog) - i oni trzymają poziom

Gość lostka
Mysle, ze za granica nie jest lepiej.

nie wiem jak jest za granicą bo nie bywam. ale takie mam obserwacje jeśli chodzi o polskę...

Gość Zyggera
A mnie drazni i ta sepleniaca, i ta chuda blondyna i ta gruba taka co ma okuklary w grubych oprawkach i takie wlosy do ucha chyba brazowe albo rude i drze morde na kazdego. Wszytskie sa jakies nie teges.

nie ogladalam ale chbya wiem o ktora chodzi mi sie ona z pijaczka kojarzy:D

Gość a gdzie on leci
ej ludzie, powiedzcie ze nie lubicie tej chudej bardzo takiej straszawej babki?jest zajebista. moglabym pjsc z nia na kawe i wszystko opowiedziec. taka swoja babka. uwielbiam ja :)

Gość ale masz prychy
a ja wiem czemu, bo powiedziała brzydki tekst o facetach lubujacych sie w wielkich biustach :D www.niecenzuralny.bloog.pl

Gość kruleffna
po wizycie u takiego pyschologa jak ta gruba to mozna miec tylko wieksze poczucie winy ze jest sie debilem;) beznadziejna jest

Gość masakra i tyleeeeee

Gość buahahahaahahaha

Gość POorry
One wszytskie sa porrypppane.

Gość s.ensitive
dacie linki???? bo nijak nie kojarzę o kim mówicie

Gość jdcbjdb c
A co wy myslicie,ze psycholog ma głąskac po głowce.Włąsnie psycholog jako obca osoba moze i powinna wytykac wady i takie tam rzeczy ludziom ktorzy maja problem z esoba,ze swoja osobowoscia iitd.

Gość ja lubie ta blondyne szczupla
bardzo fajna babka, lubie ja ogladac, zreszta czasami jak dowali to az w piety idzie :D

Gość taaaaaaaaaaaaaaaka jedna
trzymajcie sie tematu tu nei chodzi o ta blondyne