Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upppppppppppppppppppppppppppp

I TAK SA TRAKTOWANI SĄ KOCHAJACY FACECI!

Polecane posty

Gość upppppppppppppppppppppppppppp

zacytuje wypowiedz z innego topiku: ''pojawiam sie i znikam mój maż na pewno mnie nie zdradza, bo świata poza mną nie widzi a ja jego od roku bo widzę świat poza nim'' nie warto byc kochajacym facetem,one wola drani...

Gość komu wierzyć
bo ona go nie kocha-proste

Gość elemeledudki
ona ma go w dupsku ma go:P

Gość rdhhrhft

Gość hdhdhdhdh
A wiesz jak są traktowane kobiety które kochają.. posłuchaj.. ja byłam w długim związku, było cudnie.. on był super, po 3 latach zmienił się.. w tym czasie wpadka.. usuneliśmy.. było zle bardoz zle ze mna.. myslisz że go coś to obeszło nic.. niby był ale jakby go nie było.. za chwilę wspólna decyzja że bedzie dzidzius.. ciąza poronienie.. jeszcze gorzej było:(( potem ja skakałam dmuchałam nad nim, a on miał w dupie.. panicz, hrabia pieprzony, kłamał, i wogóle robił mnie w jajo.. odszedł.. w bardzo nieciekawy sposób po latach związku poprostu zerwał kontakt..

Idąc tym samym tropem wszystkie kochajace kobiety są zdradzane. Tyle z lekcji na kafe. Rzeczywistość: kochający facet ma mozliwość dostania kosza od francy, kochająca kobieta może być skrzywdzona przez dupka. Wniosek? Przestać czytać kafe i bardziej uważać w rzeczywistości. Nie tragizuj. Nawet tu są ludzie co nie zdradzają (albo tak deklarują) ;)

Gość triple zero
Nawet tu są ludzie co nie zdradzają (albo tak deklarują) NIE WIERZE

Gość rgddg

Gość rgddg
''hdhdhdhdh A wiesz jak są traktowane kobiety które kochają.. posłuchaj.. ja byłam w długim związku, było cudnie.. on był super, po 3 latach zmienił się.. w tym czasie wpadka.. usuneliśmy.. było zle bardoz zle ze mna.. myslisz że go coś to obeszło nic.. niby był ale jakby go nie było.. za chwilę wspólna decyzja że bedzie dzidzius.. ciąza poronienie.. jeszcze gorzej było potem ja skakałam dmuchałam nad nim, a on miał w dupie.. panicz, hrabia pieprzony, kłamał, i wogóle robił mnie w jajo.. odszedł.. w bardzo nieciekawy sposób po latach związku poprostu zerwał kontakt.. '' dlatego byłaś wierna-kobiety kochają drani.. inaczej miałby rogi

nie rozumiem... po co byc z kims i latac na lewo???????? to juz lepiej byc samym i sobie ruchac na lewo i prawo po co krzywdzic innych???