Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieekawaaaaaaa

jak zmienic dresa na normalnego faceta???

Polecane posty

Gość cieekawaaaaaaa

moj facet jest dresem ;/ co nie ukrywam troche mi przeszkadza. kocham go bardzo ale chciala bym zeby w koncu zalozyl dzinsy czy sweterek. jak go do tego przekonac?? bardzo mi na tym zalezy.

Gość o la boga
zmienic na normalnego chlopaka. dres to porazka!

Gość Kamil Dupczok
do dżinsów doszyj po bokach kilka pasków (4-5 wystarczą), a na sweterek napis Adidos

Gość mawronka na odwyku
a powiedz mu że w sweterku wygląda bardzoo sexownie i od razu masz na niego wtedy ochotę

Gość zmień go
na rasta

Gość cieekawaaaaaaa
on oczywiscie nie zalozy nic nie z jego ulubionych firm ale np umbro czyte jego inne tez maja fajne sweterki itd dla facetow a on ne chce;/

Gość cieekawaaaaaaa
nie powiem mu ze wyglada sexownie w sweterku bo nigdy go nie zalozyl;//

Gość cieekawaaaaaaa
bylismy wczoraj na zakupach i xco mu pokazalam to mowi "nie bede chodzil jak lalus" ;[

Gość mawronka na odwyku
to koszule mu kup

Gość ja to myślę
kup mu w Tesco garnitur za 119, do tego koszulę (9,90), krawat za 13,99, buty za 49,90 i już nie masz dresa

Gość cieekawaaaaaaa
kupic moge ale nie zalozy tego ;/

Gość cieekawaaaaaaa
chodby dzinsy juz nie wymagam wieej;;/

Gość cieekawaaaaaaa
jak go przekonac?

Gość ja to myślę
no to rzuć go

Gość cieekawaaaaaaa
kocham go i nie zrobie tego nigdy. jak to rozegrac inaczej?

spodnie dresowe mu wyprasuj w kantkie. w bluzie zrob klapy i guziki zmień zamiast suwaka

Gość ja to myślę
no jak to - ty taka elokwentna młoda dama, odziana w gorsety i pończochy, czytelniczka Sartre'a i Cortazara, będzie się zadawać z takim barachłam - przymulonym łysym drecholem ktory tylko myśli gdzie tu wyskoczyć na kababik albo jaką tubę kupić by basy lepiej cykały. Przemyśl to!

Gość cieekawaaaaaaa
;[[[

Gość cieekawaaaaaaa
nie lysy ;d z twarzy ok podoba mi sie ale te dresyyyyyyy porazka jeszcze ze jakies bluzy ok nie mam nic przeciwko ale te szeleszczace ortalionowedrechy ;[[

Gość retrgtregtre
przeczytaj ksiazke robin norwood "kobiety ktore kochaja za bardzo" przecjdzie ci ochota na zmienianie

Gość cieekawaaaaaaa
nie umiem bez niego zyc, jest miloscia mojego zycia i mam to stracic bo w dresach chodzi?;/

Gość bazienka
ale tak jak ty chcesz byc dla niego łądna i seksi, tak on powinien być taki dla ciebie. Zauważ też, że ty w szpilkach i spódniczce solo mozesz zostac odebrana jako ładna, zgrabna, elegancka/dobrze ubrana kobieta, a kiedy obok jest on, już stajesz się w oczach niektórzych "foczką" czy inną lalunią dresiarza...

Gość cieekawaaaaaaa
dokladnie on nie przywiazuje uwagi do swojego wizerunku;/

Gość Ania :)
Nie zrywaj z chłopakiem bo jest dresem .. no jak w ogole mozna tak pomysleć (ludzie sa dziwni, widać że w życiu nie były te osoby zakochane, mówi to 16-latka) Moze ja tez nie byłam, juz sama nw .. ale bez przesady ... ahh ;/ wracajac do tematu .. to nie będzie łatwe , widac że chłopak uparty ,mój chłopak też chodzi w dresach .. ale niedługo ma urodziny , chce kupić mu fullcapa :3 Wział raz od kolegi , wygladał Bosko . Nie namawiaj go na sweterki , bo to nie mozliwe , idz na kompromis .. pokaż mu np. dresy , ale wybierz takie ktore tobie by bardziej "podchodziły". Spróbuj zagrac tak jak on ... nie zmieniaj go do konca , bo pomyśli ,że przestał ci odpowiadac,albo sie go wstydzisz , a nie chcesz chyba konfliktu .. no więc mysle ,że powinnaś wziac go na zakupy i pokazać mu np. unhumana , spróbuj namówić go na dresy z materiału (to też wygodne i praktyczne ,ale troche lepiej wyglada) Może skusi sie na to , a ty bedziesz zadowolona ,bo z kazdym mometem kiedy ci ulegnie poczujesz sie lepiej :) Watpie,żeby udało ci sie zrobic z niego "lalusia", więc skoro go wybrałaś ,to kochaj go takim jakim jest, z czasem poprostu próbuj pokazywac mu ,że ubiur tez moze byc wielką ozdobą człowieka, pokazywac jego klasę i zaangażowani. Mam nadzieje , ze pomogłam i że ci sie uda , więc Powodzenia :D