Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś ma

hej MAMY CZY MA KTORAS MATE DO TAŃCZENIA??????????????????????????????

Polecane posty

Gość może ktoś ma

JAKA ONA JEST JESLI MACIE TO NAPISZCIE CZY OPLACA SIE KUPIC I JAKĄ WASZYM ZDANIEM BO NA ALLEGRO TYLE TEGO ZE NIE WIEM CO WYBRAC A CHCE KUPIC TAKĄ.

Gość aaaabbbcccdplk
warto warto kupic, i dla dzieci i dla mamy jest ona dobrym zakupem....niestety nie moge doradzic zadnej konkretnej, bo nazwy firmy nie pmaietam

Gość może ktoś ma
NO JA WLASNIE DLA SIBIE CHCE KUPIC HEHEH ASYN JAK BEDZIE CHCIAL TO TEZ SIE POBAWI ALE BARDZIEJ DLA MNIE TAK WIECEJ RUCHU ZEBY MIEC silowni nie mam blisko a mam codzien 5 godz wolnego wiec chcialam to jakos spozytkowac poza tym nie umiem tanczyc to moze sie czegos naucze :D na allegro jest tego duzo od 39 zl w zwyz i nie iem ktorą wybrac bo widze ze ta za 39 zl jest taka sama jak ta za 60 tylko inny sprzedawca.Ale sa tez inne po 100 zl po polsku z menu i w ogole w cholere tego.

ja mam taka mate, kupilam na allegro za 40zł. niekoniecznie sluzy ona do gier ale rowniez mozna sobie na niej tanczyc, jest mnostwo stron w sieci z ktorych mozna pobierac gry i teledyski na te maty. te co kosztuja 40zł sa wykonane jakby z takiej ceraty natomiast te drozsze sa z takiej grubej gumy wiec wiecej przetrzymaja. pozdrawiam

Gość może ktoś ma
ale ta za 40 zl tez dziala tak ? Bo nie chce trafic na jakis bubel. Raz kupilam niby oryginal na allegro super sprzet a okazalo sie ze to tanie chinskie gowno za ktore zaplacilam duzooooooooooo. tak sobie pomyslalam ze na poczatek moglabym kupic te tanszą zeby sprawdzic czy mi podpasuje a pozniej te lepszą ewentualnie. A jaka tam jest melodia? To są jakies piosenki czy sama muzyka ?

ta ktora ja kupilam byla psrawna, kupilam sama mate bez oprogramowania. z tej strony http://www.stepmania.com/ sciagasz sobie darmowe oprogramowanie i gry jakie chcesz, gry czyli rowniez teldyski. instalujesz wgrywasz i ustawiasz na kompie jaki przycisk na mapie za co odpowiada. i np wlaczasz teledysk na montorze widzisz jakiegos ludka ktory tanczy w rytm wybranej muzyki, dookola niego sa strzalki ktore sie podswietlaja i w tym momencie ty musisz nadepnac na te strzalki na macie. wiesz ile frajdy w tym jest, na poczatku kupa smiechy i zasapania a pozniej juz jakos leci - powiem ze fajnie sie chudnie bo pracuje wiele miesni.