Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wmów sobie że jest dobrze

rocznik 85. Jak wygląda wasze życie??

Polecane posty

praca... szkoła... miłość... a tak w ogóle pamiętacie lata 90 i backstreet boys :) spice girls:) jaaa nie moge to były czasy... no napiszcie cos fajnego:) oczywiście jesli macie ochotę!!!:)

Gość JaMajka z Krakowa
jaaa:) no Nick Carter wszystkie sie w nim kochały,śpiewałyśmy piosenki spice girls u kumpeli w mieszkaniu. Wspominam ten czas bardzo dobrze. Pokój obklejony plakatami az do sufitu szałłłł:) A teraz moje życie to praca dom praca dom. Faceta nie mam. Szkołe skończyłam tzn. zrobiłam lic. ahhh

Gość Lukasz to ja
Ja też jestem z pięknego rocznika 85 :) Praca jest Studiuje informatykę Miłości póki co brak A zespół spice girls, może ich muzyka nie powalała mnie ale panie i owszem Pozdrawiam

Gość bazienka
85 facet jest studia będa za pół roku (psychologia) Spice gils to małi taki firmowy dezodorant słodki, z kwiatuszkiem na atomizerze... i dyskoteki ^^ głównie szkolne... i bejki typu "czarodziejka z księżyca", 'jattaman" itp. normalnie rzewnie mi się robi... szczególnie w starciu z dzisiejszym młodym pokoleniem, choć to tylko jakieś 7-8 lat różnicy...

Gość SOWAAAM SIE 24
85 zgłaszam się:) praca + szkoła + miłość - dodałabym jeszcze Peeter Andre (nie pamiętam jak sie pisze) zaspół Five, Capitan Jack, DJ Bobo, Loft, Mr President, Venga Boys, Aqua...oj duużo tego było :) fajne czasy, szkoda że już nie wrócą:(

Gość agula...85
Witam wspaniały rocznik 85 :):):) Ja akurat wtedy byłam wielką fanką Michaela Jacksona ale zespoły wymienione przez Was też bardzo dobrze pamiętam i miło wspominam :):):) Jeśli chodzi o życie to ... Mam wykształcenie pomaturalne. Od 7 lat jestem z jednym facetem, z którym mam 2-letnie dziecko. Pracę mam, ale teraz jestem na urlopie wychowawczym. Ogólnie - jest dobrze :):):) Tak dla przypomnienia tych pięknych czasów :) http://www.youtube.com/watch?v=x9YHg07NLLc&feature=related http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=GQ5eZSa7URA http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=jmUoH8KxEmQ

no widać że fajny z nas rocznik:) agula 85 --> rozjaśniłaś mi niebo tymi linkami normalnie dzięki :)

Gość woda morska
w tym roku koncze studia mgr nie pracuje, bo szkola pochlania moj caly czas mam chlopaka z dziedzinstwa pamietam,ze w piątkowej wieczorynce byly Smerfy - potem popularne byly przeróbki piosenek -Smerfne Hity :D i jeszcze w niedziele Walt Disnay. i wlasnei czarodziejka z ksiezyca i spice girls, michael jakson !! to byly dopeiro czasy.... cale dnie na podorku, a gdy wieczorem mama wolala do domu to sie plakalo i mowilo ze dopeiro zabawa sie zaczela hehe

Gość agula...85
Tak po zastanowiniu to naprawdę były świetne czasy ... takie beztroskie ... Szkoda, że już się nie powtórzą :(:(:(