Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wreducha

Angielski,kto ma ochote pomóc?

Polecane posty

Gość wreducha

Pierwszy raz tu o coś prosze, jestm noga z angola i proszę o pomoc. mam napisac esej czy tam wypracowanie z angielskiego na temat "czy jestem za czy przeciw noszeniu mundurków szkolnych", ze np to skromne ubranie, ze nikt nie bedzie czul się gorzej ubrany i takie duperele. z góry wielkie thx

Gość słownik do ręki i do pisania
a nie czekac na gotowe :-o Nie mów ze jesteś słaba z angielskiego bo gdybyś robiła zadania to byś się nauczyła a tobie sie nie chce więc nie licz na pomoc.

Gość wreducha
jak nie chcesz mopoc to sie nie udzielaj i mnie nie pouczaj. Grzecznie prosze o pomoc, ja nie raz nie dwa tu ludziom pomagalam, moze troche zrozumienia...!!!

Napisz coś sama a później wklej na forum do sprawdzenia. Nigdy się nie nauczysz jak będziesz czekała na gotowe

Gość wreducha
ok

Ja też pomagam w angielskim ale nie odwalam nikomu całych zadań. Poprawić w razie błędów tak ale napisać całe zadanie nie.

Gość majeczka*
jestem w 1 klasie LO, ale co chwilę ktoś mnie prosił o zadanko tego typu i je robiłam i dzięki temu umiem angielski w miare dobrze:)też jestem chetna do sprawdzenia i moze dodania czegos ;) powodzenia :)

Gość wreducha
Uniforms are very popular in secondar school. It has got plus ang minus. Firstly the student look the same, and modest. Nobody dont feel worser... worse clothed. jak początek?

Gość wreducha
teraz nikt juz nawet nie poprawi? :(

Gość hmyyshidk
i think ... it's good

Gość baka usagi
jeszcze wypadałoby poczytać o głównych wyznacznikach eseju w języki uangielskim, bo ty tak walisz jak ci pasuje bez zastanowienia :o

Uniforms are very popular in secondary school. It has got plus ang minus. Firstly the student look the same, and modest. Nobody don't feel worser... worse clothed. Wydaje mi sie ze tak jest dobrze

Gość wreducha
no i dobra, to poziom podstawowy, 5 czy 6 z tego dostac nie musze...

ale i tak to zdanie jest zle zbudowane.

Gość ja to myślę
School uniforms are fuckin' crazy shit. I hate those bastards who made us to wear them. It's really fuckin' awful kind of rag. Everyone in such uniform looks like retarded freak. I hate them! So you now know what I'm think about? You crazy jerkin' twit!

Gość przypierdalam się
a z języka polskiego też omijasz wstęp i lejesz na kompozycję danej formy? powodzenia na maturze w takim razie :o

Gość wreducha
chyba masz wstep nie? ch** ze dwa zdania ale wstep siedzi. a co bez akapitu nie potrafisz odroznic?

Gość baka usagi
łał, naprawdę dojebałaś wstępem, że daj spokój. 200-250 słów to już pewnie masz w tych trzech zdaniach. uspokój się dzieciaku i ciesz się, że ktoś w ogóle zwraca ci uwagę i oferuje pomoc. bierz się za pisanie, a nie awantury uskuteczniasz, boś taka buntownicza, olewająca i zajebista. swoją drogą, w eseju pisze się advantages and disadvantages. plus i minus to prosty język.

Gość baka usagi
i przy okazji, to opinion essay, więc na początku wyrażasz swoją opinię, a nie lecisz ogólnikami że ma kilka plusów i minusów. dopiero w rozwinięciu piszesz ze dwa przeciwne twojemu zdaniu, w zakończeniu ubierasz wszystko raz jeszcze tyle że w inne słowa.

Gość wreducha
imponująca wiedza, tylko mój esej ma zawiarać od 100 do 120 słow, wiec ne wymądrzaj się proszę. Łaski mi nie rozbisz, że "zwracasz mi uwagę", prosiłam o pomoc a nie o zbędne uwagi i komentarze. Udaj sie do "co mnie gryzie" ...dzieciaku...

Gość majeczka*
ja zgadzam się z baka usugi :)

Gość baka usagi
prawidłowy esej ma ograniczniki od 200 do 250, więc wybacz mi proszę, że takam nieświadoma i nie czytam ci w myślach, jeszcze byłam skłonna zwrócić ci uwagę. pójdę do piekła! 😭 wiesz co ci powiem? pokazałaś swoją wdzięczność już na początku topiku. jesteś leniwa i szukasz frajera, który zrobi robotę za ciebie. nie chcesz pomocy i nie chcesz się nauczyć, to nie pisz na forum albo szukaj idiotów w swoim otoczeniu 🖐️

Gość wreducha
ale dyskutujesz

Gość baka usagi
a ty zamiast udawać mądrzejszą niż jesteś powinnaś wziąć się do roboty. w końcu o eseju wiesz wszystko, powodzenia 💤

Gość wreducha
dzieki wlasnie skonczylam. Jest zajebisty

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin