Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawssska

CZy nie jestem za stara

Polecane posty

Gość Ciekawssska

Witam Po wielu przemyśleniach i skonczonych studiach( politologia) stwierdziłam, ze to był głupi pomysł. Całe życie lubiłam malować, pielegnować, stylizowac i tak naprawde mnie to interesuje. Skonczyłam studia, ale zastanawiam sie nad zapisaniem sie do szkoły kosmetycznej. Problem tylko w tym, że ja mam już 24 lata, tam pewnie same małolaty i o czym ja będę z nimi rozmawiać. Koleżanki śmieją sie za mnie, ze taka stara i do szkoły chce iść. Co mi radzicie? Czy w "tym wieku " jeszcze wypada:)

Gość Ciekawssska
Tam pewnie dziewczynki z tipsami na pół metra i tlenionymi blond grzywami, a ja wśród nich taka prawie trzydziestka, boję się tego :(

Gość bazienka
nie wiek świadczy o inteligencji... a jeśli chcesz iść na studia, to mogą być jeszcze pozdyplmowe ( wtedy osoby w towim wieku lub starsze i nauka trwa 2 lata) nie ma sensu zaprzepaszczać przyszłości i skazywać się na pracę, której się nie będzie lubiło ... ja kończę jedne studia, mam zamiar zrobić jeszcze podyplomowe, studium, czemu nie a na obecnych w sumie gadam może z 5 osobami, bo reszta prezentuje inny poziom, a poszłam na studia "o czasie"... co nie znaczy, że na każdym kierunku i roczniku bywa podobnie, u mojej przyjaciółki na roku było fajnie, zgranie, imprezy, wzajemna pomoc... to loteria, ale nie warto ze względu na strach się zniechęcać :)

prawie trzdziestka:D sikam:P dziewczyno, jelsi nie jestes tipsiara, to tylko nie zmieniaj sie pod ich wplywem, miej klase:classic_cool: idz, nawet dla samej siebie, przeciez mozesz pracowac a to dodakowo robic.szkoda, jakbys nie spelnila swojego marzenia. ja mam na studiach stare baby i co?jak nie dadza po sobie poznac, ze im glupio, to nikt im tego nie wytknie, nie daj po sobie pokazac, ze sie krepujesz, a najlepiej to sie po prostu nie krepuj!