Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi.ka

taki problem..

Polecane posty

Gość mi.ka

Witam! Mam pewien wstydliwy problem..Od tygodnia piecze mnie,swędzi,boli,wydostaje się biała wydzielina z pochwy..Siusiam krwią..a do okresu jeszcze daleko..Dodam,że od niedawna zaczęłam współźyć z moim chłopakiem.Oczywiście biorę tabletki antykoncepcyjne.Ginekologa mam dopiero na 30 marca;( Może któraś z Was miała taki sam problem?Po czym Wam przeszło?

Krew w moczu jest niebezpieczna... do lekarza pierwszego kontaktu, nawet nie do ginekologa... da chociaż coś na zaleczenie.

Gość llllll..ii
idz do ginekologa

Gość syska899
mozliwe ze masz zapalenie cewki moczowej ja tak mialam, i tez wlasnie siusialam krwia dotego mialam goraczke i ciagle uczucie ze musze isc do ubikacji. ale to moze byc tez grzybica albo inne dziadostwo;/

Gość ann//
Nie mozesz tyle z tym czekac!!! To moze byc grzybica pochwy i jednoczesnie zapelenie cewki albo pęcherza. Szoruj do lekarza!!!!

Gość mi.ka
no wiem tylko,ze wczesniejszych terminów niema;( u jednego ginekologa byłam to chciał mnie na kwiecień zapisać...a ja juz nie moge wytrzymać z bólu i to swędzenie..ta krew też mnie przeraża..nigdy tak jeszcze nie miałam..nikomu nie życze naprawde...;( jutro do apteki sie wybiore,moze jakas maść na to będzie bez recepty..

Gość syska899
idz do lekarza pierwszego kontaktu tez moze Ci przepisac cos np furaginum

Gość mi.ka
no ok pojde do lekarza..Dzięki kobitki za wszystkie rady..Niema to jak dzielenie się własnymi problemami..