Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana na dobre

juz nie mam sily plakac

Polecane posty

Gość zakochana na dobre
jasne ze napisze:):p

Zakochana na dobre a dlugo jestescie ze soba? Bo jezeli to tylko takie poczatki, to zeby nie bylo tak, że dasz mu troche odpoczac i poprostu sie tak jakos sami rozejdziecie. A on daleko mieszka od Ciebie? Moze np poprostu idz do niego, i szczerze porozmawiajcie. Jezeli zalezy Ci na nim, to mu to pokaz. Nic w tym zlego. Oczywiscie nie mecz go smsami itp, tylko poprostu idz i szczrze porozmawiaj. Powiedz, ze meczy Cie taka sytuacja. Mysle, ze to doceni. Bo szkoda by bylo, zebys stracila faceta, ktorego jak piszesz kochasz, przez jakies nieporozumienia... Powodzenia:)

pewne jest jedno...-jeśli jemu na Tobie zależy to się odezwie a jeśli nie..-no cóż,..nie masz czego żałować,bo walczyłabyś sama a z wiatrakami

ja juz nie wytrzymuje nerwowo.. juz nie wiem co mam myslec co mam robic zeby nie plakac... wiecie ze wlasnie sobie uswiadomilam ze od wczorajszego sniadania nic nie jadlam:/ ehh

Skoro tak, to jemu moze nie zalezec jeszcze, i nic w tym zlego, ale skoro Ty juz wiesz, ze kochasz takze walcz:)