Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnbnnbnbnbbn

Opuszczanie zajęć lekcyjnych

Polecane posty

Gość bnbnnbnbnbbn

Jestem w 3 klasie LO i w tym semestrze opuszczam szkołę przynajmniej raz w tygodniu (czasem nawet dwa). Wolę po prostu zostać w domu i pouczyć się do matury niż siedzieć na lekcaj, które są mi nie potrzebne. Czy mogę mieć w związku z tym jakieś problemy?

Gość maryja
tak, jeśli będziesz miała z czegoś mniej niż 50% + 1 lekcja obecności to ci grozi nieklasyfikowanie z przedmiotu

Gość bnbnnbnbnbbn
Mniej niż 50% tzn jedynka z ocen, tak? A jeśli będę mieć wszystko pozaliczane, ale frekwencja będzie kiepska to nic mi nie grozi?

Gość bnbnnbnbnbbn
Aha i wszystkie godziny nieobecności mam usprawiedliwione.

hehe ja mialam tak samo, min. 1 dzien w tygodniu musialam zawagarowac ;) jakos mi sie zawsze udawalo, lewe zwolnienia, glupie wytlumaczenia, oddawanie krwi itd.. i skonczylam LO ze srednia okolo 4.0 i z matury tez dobre wyniki ;)

Gość maryja
nie tyle jedynka co jak się nauczyciel uprze to cię nie sklasyfikuje. a tego podobno nie można zaliczyć na poprawkowym

nie ma czym sie martwic, gdybys opuszczala zajecia minimum 2 razy w tygodniu to moze wtedy mialabys problemy. w liceum robilam dokladnie to samo tyle ze nie wykorzystywalam wolnego czasu na nauke:P nie mialam zadnych problemow. raz w tygodniu to nie duzo:)