Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcaca zmiany

dietetyk

Polecane posty

Gość chcaca zmiany

witam, szukam dobrego i sprawdzonego dietetyka z dabrowy gorniczej badz okolic jesli ktos ma namiary prosze o podanie bede wdzieczna pozdrawiam

Gość zrób kompleksowe badania
zaczynajac od morfologi a na hormonach konczac, bo dietetyk i tak cie na nie posle

Gość Kalicja
Polecam Ci moją dietetyczkę, do której chodzę z koleżanką. Jestem bardzo zadowolona z efektów i spsobu podejścia do pacjenta. Długo szukałam ośrodka w którym przyjmują dyplomowni dietetycy i to w dodatku z specjalizacją medyczną. Mam niedoczynnność tarczycy i przy tym trudno się chudnie. Endokrynolog zleciła mi hormony i jest trochę łatwiej. Reszta to dieta. Poniżej namiary: Centrum Dietetyczne Ventis mgr Aleksandra Banaszkiewicz-Filipiak ul. Młyńska 3 44-100 Gliwice Czynne pon-pt 8.00 do 19.00 tel: 608-38-57-57 lub 604-967-967 Nie muszę chyba dodawać, że chodzę do właścicielki ... :)

Ja osobiście nie polecam pani Aleksandry, byli u niej moi znajomi i jakże wielkie było ich zdumienie gdy się okazało ze dostali prawie identyczne jadłospisy a w dodatku zawierały produkty których nie znoszą (a prosili żeby ich nie zamieszczać diecie). Dla porównania skorzystałam wiec z usług innego dietetyka medycznego w tej samej poradni i muszę przyznać ze jestem w pełni zadowolona, dokładnie wyjaśniono mi wszystko, odpowiedzi na maila miałam na drugi dzień ( U szefowej podobno po tygodniu lub wogóle) a w diecie tylko te produkty które lubię. Nie muszę dodawać ze dużo przy tym schudłam. Rewelacja:)

Gość Kosmala
A ja schudłam z Panią Banaszkiewicz prawie 40 kilo ! Bardzo wiele jej zawdzieczam. Uniknelam operacji kolana, choresterol wreszcie w normie, lepsza pamięc, a mąż jak mnie widzi to dosłownie rozbiera wzrokiem :D Jestem pod wrazeniem profesjonalizmu i pracy która tam wkładają w pacjenta. Placówka na najwyższym poziomie, chociaz troche droga. Z drugiej strony tyle samo kasy wywalałam kiedyś na czekoladki.... Po mnie w Centrum Dietetycznym Ventis byłi prawie wszyscy moi znajomi. NIKT NIE DOSTAŁ TAKIEGO SAMEGO JADŁOSPISU. To jakaś bzdura> Nawet nie mogliśmy sobie tych planow przekserować, bo to co jednemu sluzyło na drugego nie działalo. Z czystym sumieniem polecam panią Aleksandrę Banaszkiewicz- Filipiak innym. Ja się nie zawiodłam.