Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamane skrzydełko

SZUKAM POCIESZENIA NA KAFE

Polecane posty

Gość złamane skrzydełko

Dzisiaj miałam okropny dzien. Wracałam ok 19 z pracy i gonił mnie zboczeniec, a właściwie szedł za mna, szłam przez ciemną ulice. Zadzwoniłam do narzeczonego, że mam taka sytuacje, zapytal gdzie jestem, kazał kupic żarówke w sklepie. Przyszłam do domu. Wpadłam jak burza rozstrzesiona sytuacja, serce waliło mi jak młotem a on pierwsze co zaczął to opieprzac mnie, że złą żarówke kupiłam, a pozniej, że chodze złą droga i sama sie narażam. I ja nadal jestem roztrzęsiona, a słowa otuchy nie usłyszałam, ciągle tylko opieprza mnie, że nie wezme go na weekend do domu rodziców, choć za każdym razem jezdzimy razem, a mama prosiła, żebym tym razem przyjechała sama, ale on tego nie rozumie. O Boże... cały czas tylko pretensje. chyba lepiej bym sie czuła, gdybym przyszła i nikogo nie było, niż miałabym być jeszcze dołowana. Chyba kafe mnie ratuje od tej samotności...

Hmm wiesz moze pogadaj z nim wyrzuc mu wszystko to co Ci na sercu lezy... jesli to Twoj narzeczony to pewnie planujecie slub. Jesli tak samo bedzie po nim jak i przed to moze zastanow sie czy warto?

Gość złamane skrzydełko
nie mam nawet komu sie wygadać... tak się boje cały czas drże, a on jak nigdy nic chrapie teraz na łóżku.

hmmm rozumiem Cie... moze on jest zbyt agresywny trzeba go przytemperowac:P najlepiej wykrzycz mu to co Ci sie nie podoba w jego zachowaniu a co najlepsze jeszcze zacznij plakac wtedy na pewno zmieknie :)

a co do tego zboka to niestety tacy sie zdazaja.... i moze z jednej strony troche ma racji Twoj facet ze chodzisz ciemnymi ulicami - obierz inny kurs. ja w wieku 17 lat o malo nie zostalam zgwalcona wiec wiem co to znaczy jaki to strach a pozniej ile sie dochodzi do siebie.... tak wiec wybierz jakas bezpieczniejsza opcje albo zaproponuj swojemu facetowi zeby po Ciebie wychodzil :)

Gość złamane skrzydełko
Myślisz, że jego cokolwiek tak naprawde obchodzi??? Ja siedze obok niego i płacze, a on śpi w najlepsze. Za 3 miesiące ślub, a ja czuje, że tak naprawde jestem samotna w tym związku. Nie mam na kogo liczyć. Nie mam do kogo sie odezwać!