Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az sie boje tego ryku

moja mała usypia przy piersi a smoczka nie toleruje-co to bedzie co to bedzie

Polecane posty

jak za msc wróce do pracy ? jak oni ja uśpia?

zacznij ją uczyć już teraz samodzielnego zasypiania. moja zasypia sama odkąd skończyła 4 tygodnie

Gość do meaaa
meaaa..nie wiem czy sie nie pomyliłam ale chyba jestes z S-ca:)Powiedz mi gdzie rodziłaś???

no niby ja to wiem ale tak to trzeba ja nosic sama nie zasnie a cycek i pach spi

Gość do meaaa
o kurcze...ja mam traume zwiazana z dwojka...trafilam tam na poczatku ciazy i to co przezylam to koszmar...szkoda gadac...a jaki lekarz odbierał Twoj poród?? Jesli wolno spytac oczywiscie:) Pozdrawiam:)

też leżałam w połowie ciąży na ginekologii w dwójce i porodówka jest o niebo lepsza. położne niesamowite - do rany przyłóż - wspaniałe kobiety, każdą chciałam uściskać przy wyjściu - bardzo mi pomogły . zawsze z uśmiechem na ustach, pełne życzliwości. tylko te od noworodków jakby coś w dupę ugryzło trochę zmierzłe ale one tylko ci dzieciaczka pilnują jak chcesz się wykąpać czy odpocząć :) poród odbierał mi dr Schab. ogólnie wspominam miło (obsługę oczywiście, nie sam poród ;) ) i szczerze polecam rodzenie w dwójce :) az sie boje tego ryku - ja uczyłam tak, że kładłam do łóżeczka, nie nosiłam, nie bujałam... płakała to podchodziłam i głaskałam po czółku, uspokajałam i zostawiałam znów. codziennie płakała krócej aż w końcu nauczyła się zasypiać bez płaczu. teraz odkładamy ją do łożeczka i jak zapinam jej śpiworek to już oczki zamyka :)

Gość do meaaa
dzięki wielkie meaa:)

nie ma za co:) szybkiego porodu życzę :)