Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola121

czy facet pomoże?

Polecane posty

Gość wiola121

Przyjaxnimy sie bardzo chociaż jesteśmy każde w swoi związku Pracujemy razem jesteśy ze sobą bardzo zxyci mamy swoje sprawy tajemnice zwierzamy sie sobie radzimy pomagamy on ogolnie jest dla mnie bardzo dobry i opiekuńczy Pomaga jak moze wyręcza dba o mnie Ostatnio w moim życiu wydażyło sie coś złego cos o czym myślę codziennie co wpędza mnie w depresję On o wszystkim wie oczywiście, dużo ze mna na ten temat rozmawial troszczył sie wyciągał z doła jak mogł Tyle ze to na nie wiele się zdało, ja i tak chodziłam smutna a nawet popłakiwałam n ostatnio jakby sie wyciszył troche zmienił zapytała g t a on powiedział że szanuje mój smutek i nie potrafi sie przy mnie wygłupiac itp Niby to miłe ale jak spytała dlaczego mniej ze mną rozawia przecież wie ze tego potrzebuje to powiedział ze sie boi żeby mnie nie zdenerwwac.... Nie wiem jak to zrozumiec...oże to ja przesadziłam z tym swoim smutkiem czy wystraszyłam go jakoś?

myślę że powiedział to co miał do powiedzenia w tym temacie i nie wie co jeszcze mógłby...a jak będziesz narzucać się z tym swoim smutkiem i tylko o tym mówić to go zmęczysz..o ile już nie zmęczyłaś

Gość wiola121
obawiam sie że tak może być ae z drugiej strony jest moim przyjacielem i wydawaje mi sie ze samo przez sie sie rozumie ze moge na niego liczyć i jak mi potrzeba pomarudzić czy popłakac to powinien to zrozumiec on rozumie jest dalej dla mnie dbry ...tylko jakby trche nabrał dystansu...chce mi pomoc ale wlałby jakos konkretnie w wyierny sposób a tu knkretnie sie nie daTo jak ja mam sie wobec niego zachowywac zeby było między nami jak wcześniej?

Gość wiola121
mam nie pokazywac ze mi smutno?

Gość wiola121
straciłam kogoś bliskiego Nie chce stracić przyjaciela Niech ktoś cos jeszcze napisze