Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eallady

po przebyciu na kafe większości mojego

Polecane posty

Gość eallady

cennego czasu:o wysnuwam takie o to wnioski: - wszyscy sie piepsza bez opamietania -kochanki i odwrotnie to normalka -mamy zdemoralizowane społeczenstwo -ale rowniez to ze coraz wiecej ludzi otwiera oczy w sprawach polityki -chociaz nadal ciaza stareotypy -prawiczki to niewyzyte seksualnie meskie przegrańce -jak nie bedziesz kochac sie przed slubem to jestes przegrancem, zycie ucieka ci miedzy palcami -ludzie watpia w miłość - takze lepiej sie walić, puszczac naokoło zeby nie załować:o -sa tu róznej masci degeneraty, przytłoczone codziennoscia -wszelkiej masci ateisci probuja udowwodnic, ze Boga nie ma i szukaja masowego poparcia -sa tu tez równiez madrzy, inteligentni ludzie :) to nie wszystko :P dopisujcie:) -

Gość bredzisz kobieto

Gość eallady
- zaraz ktoś się pode mnie podszyje

Gość eallady
chooj wam w doopy :classic_cool:

Gość podszyw eallady
ale jesteś przewidywalna!!! łohoho

Gość wuz
a ja wchodze tu tylko poto zeby zobaczyc jak banda debili ktora siedzi w biurowcach i zamiast zajac sie robota to pierdoli tu od rzeczy 3po3 tematami rodem z bravo "mam na kolanie guzka czy to ciaza pozamaciczna" , a reszta to same frustraciki i zwykle puszczajace sie szmaty ktore na codzien zgrywaja niedostepne :-)