Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piikkapika

czy wypada zey pod gorsetem nie miec biustonosza?

Polecane posty

Gość piikkapika

suknia jednozesciowa z gorsetem. czy wypada zeby nie miec stanika pod suknia? bo ja osobiscie wolalabym wlasnie tak niz jeszcze dodatkowy material pchac

masz na myśli co dokładnie? suknię jednoczęściową z mocno usztywnioną częścią górną? jesli tka to powiem Ci, że ja miałam taką suknię, ponieważ były w tej sukni wkładki na biust a sama suknia dość dobrze mnie opinała, dlatego ja zrezygnowałam z biustonosza. Było mi wygodnie, chłodniej i niej ściskająco przez to.

Gość jaastass
ja też nie będę miała biustonosza tylko wkładki przyszyte

Gość 09091981
Skad wiedzialam, ze sekata się tu pierwsza wypowie? Nasza skarbnica wiedzy wszelakiej ;-)

Gość bronkowska
Teee, coś się tak czepił Sękatej?? Nosz kurna, nie ze wszystkim się z Nią zgadzam, ale kobita normalnie, kulturalnie odpowiada na zadany temat, ma doświadczenie, to się nim dzieli, bo niby kto ma na takie tematy się wypowiadać, jak nie te, co już mają za sobą cały ten ślubny cyrk...?? ;)

Gość jaastass
o kurde niewiele brakowało a wypowiedziałabym sie pierwsza i została zjechana:)

no to jest po prostu nienormalne, za chwile na innym topiku przeczytam, że zjechałam dziewczynę za to, że chce bez stanika :o

Gość pikkapikaa
no zgadzaa sie suknia klasyczna z mocno usztywniana gora. ale ona nie ma wszytych wkladek w srodku. chyba ze robia cos takiego w ramach ceny po 1 przymiarce. bo kupilam ja na wyprzedazy i czeka na magazynie.

Gość odstapie wolny termin slubu i
Czesc!! Mam zarezerwowany termin slubu i wesela na 05.07.09 w Palacu Kawalera w Swierklancu. Zarezerwowana jest tez msza w Kosciele w parku, zaraz obok palacu. Niedrogie ceny za menu, przemila obsluga, smaczne jedzenie, piekne otoczenie i najlepsze opinie osob, ktore juz tam organizowaly wesele. www.palackawalera.pl Jesli ktos z Was jest zainteresowany, prosze o kontakt na wesele050709@gmail.com< /a>

Gość pikkapika
no i swietnie. ale nie wtryniaj sie na czyjs temat

Gość jussaa
ja tez bede miala wszywane po 1 przymiarce,pani z salonu powiedziala zeby kupic a oni doszyja.Jak wybieralam suknie to dala mi takie do mierzenia,byly ok.

Gość pikkapika
a jak to bedzie przy 1 przymiarce. no bo wiadomo stanik bede bialy na sobie miala. ale po zalozeniu i zapieciu sukni zdejme go. co potem przy sciaganiu sukni? co zrobic zeby pani nie musiala ogladac mooch piersi kiedy sciagnie suknie gora?

no przy sciaganiu mozsesz w rece juz trzymac jakas swoja bluzke czy sukienke i szybko opuscic lapki i sie zakryc:)

Gość purpleday
a może zabierz jakiś biustonosz sportowy, taki wkładany przez głowę , wtedy jak pani poluzuje gorset to założysz stanik i po sprawie.

Gość jussa
heh tez sie nad tym zastanawialam.Wkladki dostalam wczesniej wiec jak pani weszla z suknia stalam trzymajac je na piersiach,nalozyla mi suknie,jak suknia mnie juz zakryla wyprostowalam rece razem z wkladkami które to potem sobie wlozylam i dopasowalam.Suknia sciagana byla powoli,zanim ona ja zdjela moglam sobie wkladki przytrzymac na piersiach.Potem szybko i dystkretnie wychodzila nawet na mnie nie patrzac.

ja myślę, że panie w salonach już dość naoglądały się damskich biustów i wielkiej różnicy im to nie robi ;) z drugiej strony taka nagość może je krępować na równi z Wami, więc z pewnością nie będą się wpatrywać w Wasz biust tylko pomogą zdjąć sukienkę i dyskretnie się wycofają.