Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazienka

CHCĘ BLIŹNIAKI

Polecane posty

Gość bazienka

Macie jakiś pomysł na dorobienie się bliźniaków? ja słyszałam o: - stosowaniu tabletek na płodność (ale to raczej u mnie nie przejdzie, chyba wszystko jest ok) - jedzeniu kwasu foliowego stężonego długoterminowo - diecie south beach zdaję sobie sprawę, że to głównie genetyka lub przypadek, ale nie podejrzewam, żebym po porodzie miała ochotę na jeszcze jeden, a nie chcę, by dziecko było jedynakiem...

Gość 123pomoc
a ja slyszalam ze przez sitko mozna

a jestes pewna czego chcesz? ja nie wyobrażam sobie dwóch Nadii w domu :P

Gość bazienka
przez sitko to wieloraczki ^^ no jeszcze 3 bym dała radę, ale np. 7raczki niekoniecznie... chociaż wtedy byłąbymk sławna i miasto by nam do wybudowało... ;p jestem pewna, ze chcę bliźniaki, jasne, jest nimi więcej kłopotu jak są małe, ale już po ok pół roczku-roczku można je zostawić same i doglądać, a one się sobą zajmą, a ja w tym czasie domem np. Druga rzecz, że jako blixniaki raczej będą ze sobą związane, ja takiej bliskości nie doświadczyłam jako dziecko z nikim... a trzecia rzecz, ż e u mnie pród dwa razy naprawdę nie przejrzie, mam bardzo niski próg bólu, zdarza mi się zemdleć albo wymiotować, poród bez znieczulenia nie wchodzi w grę, do tego boję się bólu tak panicznie że oprócz reakcji lękowych (hiperwentylacja, omdlenie, wymioty, zimy pot, drżenie kończyn) potrafię mieć niekontrolowane zachowania (typu wyjmowanie sobie u dentysty wiertła na chodzie z ust ruchgem gwałtownym, bez kombinowania, że rozorane policzki bolą bardziej niż wiercenie zw zębie)... czyli ogólnie massssakra i nie chcę przez to przechodzić razy kilka, a mój prawie-mąż do adopcji z dystansem podchodzi...