Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_24_24

Probemy z orgazmem.

Polecane posty

Gość Marta_24_24

Witam . Mam takie pytanie.. macie jakieś sposoby, żeby dojśc do orgazmu? Mój facet dochodzi prawie momentalnie, a ja w ogóle .. jest miło, ale nie mam orgazmu. Nigdy nie miałam. Jaka pozycja najlepsza? Nie chce analu.

Gość pooooooooolaaaaa
wiesz tylko 20 % kobiet ma orgazm poprzez penetracje wiekszosc to jest łechatczkowy orgazm, wiec popros faceta zeby cie ładnie jezyczkiem piescil paliuszka wkladał, to jest barzo podniecajace i mozesz tak najłatwiej dojsc bo mozliwe ze pochwowy nie jest ci zapisany odgornie, a po reszta jak twoj facety dochodzi momentalnie to jaką masz przyjemnosc z tego sexu?powiedz mu zeby cie poruchał dlugo ja jakbym miala sie kochac krotko to sex dla mnie nie mialby zbytniego sensu

Gość pod pomaranczka
łatwo tak powiedziec zeby poruchał dlugo, moj dochodzi w 3 sek, a jesli godzine wczesniej sie kochalismy to w minute. Ech... co to za seks...

Gość Ringblack
Widać bardzo mocno działasz na swojego faceta. I skorzystaj z rady poli.

Gość Marta_24_24
Jeszcze jakieś rady?

Gość Henryk42342343243
A sama potrafisz się do orgazmu doprowadzić ? jak nie, to sorki, ale facet nie jest w stanie cię doprowadzić, jak sama nawet tego nie możesz zrobić.

Gość pooooooooolaaaaa
zmien faceta po co ci taki ktory dochodzi w 3 s, albo moze byc cierpliwa moze wyrobi sie, moze tojego poczatki, z wiekiem ponoc d;lugo mozna tzn ja wiem moze jakis rok doswiadczenia no poł ja bym pol roku poczekala, jak nic sie nie zmienia to zmien faceta co z niego za ogier

Jeżeli Ty to nazywasz seksem... To ja Ci gratuluje:)