Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malo wartosciowa partnerka

Czuje się mało wartościowa partnerka

Polecane posty

Tak jak w temacie, czuje się mało wartosciowa, bo przynosze do domu mniej pieniedzy. Mam z tego powodu ogromny kompleks, nie wiem co mam robic. Teoretycznie nie zarabiam wcale malo, ale moj facet zarabia po prostu duzo, a ja raczej narazie nie mam mozliwosci, w najblizszej przyszlosci na taki skok jeżeli chodzi o zarobki :( Jak Wy sobie z tym radzicie?

to że któreś z was więcej zarabia to nie powód do "kompleksów" grunt że oboje pracujecie i że możecie się bez problemu razem utrzymać

nie mowie, ze chce zarabiac więcej, ale nie chce zarabiac prawie 3 razy mniej od niego. Po prostu czuje się jakbym była na jego utrzymaniu, chociaz ok. polowe swojej pensji oddaje na rachunki i jedzenie.

...a czy nie masz przypadkiem innych "kompleksów"? :)....może na każdym kroku odczuwasz że on jest od Ciebie lepszy..hmmm? :)

Nie innych kompletksow nie mam, tylko ten o kase :) CHociaz on twierdzi, ze nie mam się czym przejmować bo on w moim wieku zarabiał dużo mniej a ja i tak duzo zarabiam...

no cudownie powiedział :D...-jak na faceta..rewelacja :D...to świetny facet skoro w ogóle porównuje zarobki i na to zwrócił uwagę...heh :)..-rozbawiłam się nieco :)

..więc idąc za jego myślą..-nie przejmuj się bo nie ma powodu ..za jakiś czas dopiero będziesz musiala zarabiać tyle co on :D

a tak już naprawdę na "marginesie" :D...-to przykre że w Twoim związku spędza Ci sen z powiek tylko kasa :)..hmmm...może to i lepiej że innych problemow nie ma :)

no skoro caly czas mu o tym gadam to cos musiał mi powiedziec. Nie daje mi odczuc - nigdy - ze jest cos nie tak, ze ja zarabiam mniej :) Ale nie zmienia to faktu, ze ja patzre na siebie tak krzywo

Słuchaj, a jak mam się czuć, jeżeli bierzemy kredyt hipoteczny na zakup mieszkania i rata będzie wynosiła ok 2tys zł a ja zarabiam troche ponad to, to chyba oczywiste, ze on bedzie musiał mnie utrzymywac! Jakbyś się wtedy czula, gdybyś wiedziala, ze zyjesz na czyjs rachunek.

Gość osoba_trzecia
masz rację, że tak się czujesz - brawo za trafną ocenę sytuacji - jesli chodzi o kasę, to jesteś faktycznie mało wartościowa z takimi zarobkami

nie daje Ci odczuć a Ty swoje ,jak grochem o ścianę :)...pociesz się myślą jego że za jakiś czas będziesz zarabiać tyle co on,o czym Cię Twój partner zmierzając z pomocą informuje :D