Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny absurd

I badz czlowieku madry i pisz wiersze.

Polecane posty

Gość ona wkurzona
typ asekuracyjny, daje Ci do zrozumienia, ze nie mozesz liczyc od niego na cos powaznego. Znajomi to nie jest przeszkoda dla zwiazku. Jak nie chcesz tylko krotkiej przygody, to daj sobie z nim spokoj.

do kolejny absurd pierwszy topik tu na kafeterii po którym biję brawo jego autorce... facet gdy mowi ze sie bawi to znaczy tylko jedno - nie chcę związku a jedynie bzykanko... a to ze kolejny absurd pokazala ze nie da sobie w kasze dmuchac to go to zaintrygowalo stąd te esy... biję brawo raz jeszcze i wiecej takich dziewczyn które cenią się... pozdrawiam cieplutko :))

miało być: gdy facet mówi że się boi a nie bawi*

Gość kolejny absurd
dzieki dziewczyny! To milo uslyszec te pare slow wsparcia bo powiem ze chociaz daje sobie rade(no a co ja bym sobie nie dala:-)) to ciezko jest mi to wszystko zrozumiec. Ktos moze odniesc wrazenie ze ja oczekuje nie wiem czego ze sie chlopakowi oswiadczac kazalam....:P ale to zupelnie nie tak, mi tez nie w glowie na razie zadne deklaracje no ale umowmy sie, to czy sie spotykamy czy nie czy poznajemy sie i zblizamy do siebie to chyba trzeba bylo ustalic....

Gość kolejny absurd
Ej dziewczyny, ja gosciowi nie ospisuje a on dzis znowu sms na piec stron przyslal...jak sie czuje, co porabiam itp...o co mu do diabla chodzi?!?!?!?! Nic z tego nie rozumiem.

Gość co mi tam
ubodlas jego ego mysliwego ;) Napisz mu pozegnalnego esa i niech szuka sarenek gdzie indziej :D

Gość kolejny absurd
wsapaniale stwierdzenie "niech sobie szuka sarenek dalej" albo loskow hehehe zaczynam myslec ze sie chlopak nade mna lituje, chyba musze mu uswiadomic ze ja tam nie siedze w domu i go nie opakuje...;-)

Gość normalny koles
Dziewczyno to Ty piszesz jak potrzaskana a nie on. twój styl można nazwać ekstra cwaniackim. znasz kolesia dwa miesiące i piszesz ze to idiota, ciekawe czy on takie rzeczy wypisuje o tobie i sie zali na jakis forach. bardziej emocjonalnie niezrównoważona jestes TY :] krótka piłka.

Gość hehe33
Oczywiście każda czynność jest motywowana peklem. Chce Cie wykorzystać i zostawić. Myślisz, że nie łatwiej mu było związać się, poużywać i zostawić? Zastanów się co piszesz dziewczyno. Co innego gdyby po znajomości dłuższej tak powiedzial, ale znając życie on Cie do końca nie zna. I tylko dlatego jeszcze się waha, bo gdyby znał Cię lepiej to by uciekał gdzie pieprz rośnie.