Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zainteresowana.

jak sprawdzić czy mu na mnie zależy ?

Polecane posty

Gość te haczyki zaczepia się
jeśli to nie ty będziesz zabiegać o częste spotkania, telefony itp

jesli chodzi o spotkania itp to zainteresowanie jest z 2 stron ale czasem mam wrazenie ze mnie olewa i wazniejsi sa kumple :(

Gość mysliciel42
poprostu nie pokazuj ze ci zalezy i utrzymuj kontakty z innymi chlopakami..to najlepszy sposob

Gość powiedz że ostatnio twój
eks przekazał ci że złapał hiv i żebyś się przebadała :classic_cool: czli z seksu przez parę miesiecy albo i na zawsze nici :P jak nie ucieknei to mu zależy

Gość paczka paczuszka
tego sie nie da sprawdzic, to sie po prostu czuje. z tym niechodzeniem do lozka tez nieglupie.

Gość polmasmbiucs
Z tym łóżkiem głupi pomysł, facet zacznie sie starać o Ciebie, żeby dostać sex a ty pomyślisz że mu zależy na Tobie Zawsze rób tak, żeby to On dzwonił i pisał pierwszy, nie odpisuje w pośpiechu zaraz Przekładaj spotkania, np. jutro nie ale pojutrze Nie wydzwaniaj za nim a ni do niego Zawsze na spotkaniu bądź pachnąca i pociągajaca Nie mów o uczuciach ale dużo się uśmiechaj Wtedy zacznie mu zależeć.

hahaha wy to macie problemy... Bądź po prostu sobą .. To jest najważniejsze a nie udawaj kogoś kim nie jesteś. A te wszystkie rady to o kant tyłka są. Jak chcesz przyaktorzyć przy facecie ok .. Ale potem już nie będziesz tak aktorzyć jak byście byli razem i się jemu znudzisz. Bądź sobą.

z łóżkiem prawda.. nie idź za szybko do łóżka .. wtedy zobaczysz o co jemu chodzi