Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abullaabullla

dziwne myśli erotyczne czemu ja jestem jakoś odwrotnie zboczona ?

Polecane posty

Gość abullaabullla

mianowicie chodzi o to, że gdy sama się pieszczę to aby szybciej dojść myślę nie o jakimś fajnym seksie fajnym facecie ale mam takie głupie myśli, podczas seksu z ukochanym też tak jest... że np. jest z nami jeszcze jedna laska i on się nią zachwyca a mnie ma gdzieś albo że on patrzy a jakiś facet kocha się zemną albo że mam jednego penisa w buzi drugiego w pochwie że przyłapałam mojego faceta na seksie z inną że jak jest z nami jeszcze jedna dziewczyna to ja ją pieszczę że jak przyłapałam już facet z laską to ja się dołączam i jeszcze jestem zadowolona albo że kocham się z jego dobrym kumplem czuję się dziwnie bo normalnie nigdy bym na takie coś nie pozwoliła ... chociaż jeszcze jedne facet ;) czemu nie ale dlaczego mam takie dziwaczne fantazje ?

Gość aniulka 1234
Nie jesteś zboczona. Takie rzeczy są normalne. Skoro nie pozwoliłabyś sobie na to w realu to wszystko jest w porządku. Ja podczas seksu wyobrażam sobie, że jest ktoś trzeci, jakiś kolega męża i patrzy na to. A gdyby nas naprawdę ktoś przyłapał to chyba nie pokazałabym mu się na oczy przez miesiąc...

Gość Patmum
Ja zawsze jak robie masturbacje wyobrazam sobie że kocham sie 2 albo 3 laskami jakos od razu mi to przychodzi do głowy

Gość abullaabullla
a i jeszcze mam tak że np. jest z nami wujo mojego faceta Ryszard, który się nie mył przez miesiąc i spocony dołącza się do nas, a ja mu liżę stopę. albo że mój chłopak wiąże mi ręce, idzie do lodówki po musztardę sarepską i potem rozsmarowuje mi ją po ciele albo że wyciągam z szafki pętko podwawelskiej, smaruję ją oliwką i pakuję sobie do cipki że jest z nami moja najlepsza koleżanka, która nie depiluje nóg i ociera się nimi o moje piersi że moja ciocia Emma struga na moich oczach kołek, a potem wkłada mi go do ciaśniejszej dziurki albo że kocham się z moim jamnikiem Romkiem, a z tyłu zerka na nas mój kot Drutek Tak mam czasami i dziwnie się czuję... ale jak piszecie że to normalne, to dobrze.

Gość da re ck
Wszystko jest normalne dopóki pozostaje w granicach fantazji. Nawet seks ze swoim psem ;)

podszyw....to wszystko chcialbys przezyc??? te twoje codzienne teksty z wujkiem i pieskiem sa juz kuzwa nudne..wymysl cos nowego....

podszyw....to wszystko chcialbys przezyc??? te twoje codzienne teksty z wujkiem i pieskiem sa juz kuzwa nudne..wymysl cos nowego....

Gość abullaabullla
to były podszywy z tą musztardą ale dobre :D

Gość sssssssssssssssss