Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkkropka

kolory scian

Polecane posty

mam dosc sredni pokoj,srednio jasny,chce pomalowac dwie sciany na czerwono-a raczej ognista czerwien. ( 4 nie,bo by bylo za ciemno) na jaki kolor najlepiej pomalowac dwie pozostale sciany?

Gość ja-i-co- tu-dodac
biały, a na suficie namaluj orła :D

Gość mi by sie podobalo tak
albo BIALE aLBO WANILIOWE Ale wybierz sobie tylko jedna sciane na czerwona np tam gdzie bedzie stal telewizor lub mala komoda

Gość ddddddd
u mojej znajomej jest jasniutki szary......wyglada super

Gość znam problem
a ja mam jedna sciane bordowa, tam gdzie komoda i tv stoja a trzy pozostale taki jasny, sloneczny zolty. Slicznie to wyglada, poza tym dodatki takie jak sciana bordowe, czyli na przyklad wszystkie doniczki bordowe lsniace, poduszki na zoltym narozniku. I jako akcent do tych dwoch kolorow jeszcze srebrne dodatki i ozdobniki jak swieczniki czy deko. I puszysty dywan jasny typy shaggy.

Gość upupupupupuppppu
upupuppu

dziękuję bardzo za wszytskie odpowiedzi i na pewno wykorzystam wanilię:)

Gość czerwone sciany
Ja mialam kiedys czerwoe sciany w pokoju :) Caly pomalowałam na burgunda - bordowe byly ;) A zeby go rozjasnić dodałam farbę o kolorze czerwonego grejpfruita. Namalowalam nia pare kwadratow i prostokatow - juz tam nie meiszkam. Fakt pokoj był ciemny, ale duze znaczenie mialo to, ze przy poprzednim kolorze - wyblakly zolty tez byl ciemny - po prostu malo swiatla dziennego tam wpadalo.