Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed sniadaniem

Czy męzczyźni lubią tylko młode kobiety?

Polecane posty

Gość przed sniadaniem

powiedzmy facet w przedziale wiekowym 30-40 lat. Czy taki zainteresuje się tylko kobieta tylko przed 30-tka?

Gość a one takie
chetne do brania, Zloty??

Gość
Raczej.

Gość trzy razy tak
Im wiecej kompleksow,tym mlodsza kobieta.

Proste ze tak :) jeszcze żadna nie powiedziała ze jestem za stary zawsze w sam raz :D przecież nie wezmę kobiety starszej 8 lat :o :D Chyba ze ekstra super dupa to może mieć max dwa lata więcej. btw.a najlepsze jest to ze od każdej potencjalnej kandydatki wyglądałem młodziej :D :D :D

Gość
trzy razy tak => Wtedy najbardziej wyzwoleni od kompleksów są dziadki 7 parę lat z 10 lat starzymi żonami? :P Oj zawiść to taka brzydka cecha... Stara torbo :P

Gość a one takie
heheh z 5 dychami na karku, to zrozumiale, wszystko gra i bucy:P

Gość Tak tak wkrecajcie sobie dalej
Teraz juz wiem dlaczego na randki ze mna (mam 26 lat) przychodza stare zuzyte 42letnie dziady wkrecajace ze maja lat 38 i zdumione slyszac "przykro mi, ale jestes co najmniej 10 lat za stary". Starsi mezczyzni wola mlodsze kobiety, kobiety po 26 r.z. tez zazwyczaj wola mlodych facetow. Jak sie ma 18, to 28latek imponuje. Ale 10lat pozniej, kiedy dojrzewamy - nie bardzo. Cale szczescie ze wygladam mlodziej i podobam sie rowniez 22-24 latkom :)

Gość nie wszyscy wola mlodsze
ja mam 28 lat i moj facet - chyba powinnam napisac ex (34 lata) ,wlasnie wrocil do swojej bylej , starszej ode mnie o 10 lat :O

Gość mala księżniczka
energiczna złoty to już stary chooj

Gość weźcie nie świrujcie
ja się zadaję tylko z laskami w wieku 18-24, taka pod 30 to już próchno, obwisłe cyce, brzydka cera, rozstępy, grzybica i toby kosmetyków + solarka żeby przykryć swą przydotę (nieudolnie). jest tyle chętnych młodych lasek że szkoda czasu na staruchy, ostatni raz zaryzykowałem jakies 3 lata temu , miała pod 40-che wyjatkowo ładna z twarzy i dlatego mnie zainteresowała no ale ciało nie takie i szybko mi przeszło :) PS mam 36 lat :P ( jak starsz to tylko zona ale na seks czy zabawe to takie staruchy są bleeeeeeee)

"Czy męzczyźni lubią tylko młode kobiety? " nie tylko ;) ale młoda zawsze przyciagnie spojrzenie ;)

Gość ijfhgkawjb
Nie zgadzam sie z tym ze mężczyzni wola mlodsze.To zalezy od kobiety,czasami taka po 30 wyglada lepiej niz 20.Poza tym starsze kobiety sa bezproblemowe,akceptuja siebie na tyle ze nie maja kompleksow sa swiadome swojej seksualnosci.No chyba ze rozmawiamy o facetach,ktorzy wybierajac mlodsze chca udowodnic calemu swiatu ze sa jeszcze czegos warci i ze jeszcze "moga".....zamiast podziwu pelne wspolczucie....

ijfhgkawjb - hehe ale pier...lisz :D jak swiat swiatem młoda kobieta zawsze budzi wieksze zainteresowanie mezczyzn - to atawistyczny instynkt powodujacy ze mezczyzna zawsze ocenia podswiadomie kobiety pod katem zdolnosci do rozrodu a tu zawsze mlodsza=lepsza

weźcie nie świrujcie ja się zadaję tylko z laskami w wieku 18-24, taka pod 30 to już próchno, obwisłe cyce, brzydka cera, rozstępy, grzybica i toby kosmetyków + solarka żeby przykryć swą przydotę (nieudolnie). jest tyle chętnych młodych lasek że szkoda czasu na staruchy, ostatni raz zaryzykowałem jakies 3 lata temu , miała pod 40-che wyjatkowo ładna z twarzy i dlatego mnie zainteresowała no ale ciało nie takie i szybko mi przeszło PS mam 36 lat ( jak starsz to tylko zona ale na seks czy zabawe to takie staruchy są bleeeeeeee) ................................................................................. no tak najlepiej nas kobiety po 30- zagazowac...

ijfhgkawjb - ustawieni faceci ok 40+ lubia wymienic starą żonę na młodą kobietę 25+ która bez wiekszych problemow urodzi kolejne dziecko ;)

Gość tzn wola mlode
bo chca sobie ulzyc

Gość ijfhgkawjb
_Kwiatek zobaczymy jak podrosniesz i przekroczysz 30!Ciekawe czy wtedy bedziesz pier..lic na temat kontekstow rozrodczych kobiety....

Gość nie wszyscy wola mlodsze
"Nie zgadzam sie z tym ze mężczyzni wola mlodsze.To zalezy od kobiety,czasami taka po 30 wyglada lepiej niz 20." ta, z ktora "przegralam" wyglada DUZO starzej ode mnie , no ale pewnie ma jakies inne zalety o ktorych nie wiem ... albo milosc naprawde jest slepa ... :O

"ijfhgkawjb _Kwiatek zobaczymy jak podrosniesz i przekroczysz 30!Ciekawe czy wtedy bedziesz pier..lic na temat kontekstow rozrodczych kobiety...." ale ja juz dawno podrosłem i mam 33 lata :D :D

Gość ijfhgkawjb
_Kwiatek co ty z tymi dziecmi?? wez pod uwage fakt ze kazda 20 latka kiedys bedzie miala 30 lat i co?znowu ja facet wymieni na mlodsza zeby mu urodzila dziecko???

Gość mala księżniczka
promyczku ale cię tu odmłodzili już widzę jak rozkwitasz

ocenia podswiadomie kobiety pod katem zdolnosci do rozrodu a tu zawsze mlodsza=lepsza kwiatk to teraz ty chrzanisz ... To jest tak samo jak by kobiety patrzały na faceta i kierowały sie w wyborze najlepszego pod katem barków :P No bo przeciez on to dziecko bedzie nosił na rekach :P A im młodszy z wiekszymi barami tym wieksze prawdopodobienstwo ze dziecka nie upusci :P

Gość ijfhgkawjb
Wiec drogi _Kwiatuszku zacznij myslec głowa ale nie ta dolna;)

ze mezczyzna zawsze ocenia podswiadomie kobiety pod katem zdolnosci do rozrodu a tu zawsze mlodsza=lepsza mnie do tej grupy nie zaliczaj :P

\"To jest tak samo jak by kobiety patrzały na faceta i kierowały sie w wyborze najlepszego pod katem barków \" otóż instynktownie patrza na to, niedziwedziu ;) wiadomo ze w dzisiejszych czasach siła sie tak nie liczy bo mamy maszyny do ciezkiej pracy fizycznej ale... kazdej normalnej pannie spodoba sie jak pokazesz w sypialni podbudowane mieśnie (nie mowie o przerostach) ;)

"ijfhgkawjb _Kwiatek co ty z tymi dziecmi?? wez pod uwage fakt ze kazda 20 latka kiedys bedzie miala 30 lat i co?znowu ja facet wymieni na mlodsza zeby mu urodzila dziecko??? " 30-tka jeszcze moze urodzic dziecko... no ale 40-letnia matka to troche hardcore :P