Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed sniadaniem

Czy męzczyźni lubią tylko młode kobiety?

Polecane posty

Gość jessy****
oczywiście piszę tak z przekory, dlatego że ludzie nie umieja pogodzić się z upływającym czasem, stwarzają sobie sami problemy, i własnie marnuja ten czas zamiasrt zajać sie tym co w życiu naprawdę ważne.

\"_Kwiatek,przeciez wychwalasz mlodośc a tu taka zmiana?\" jak facet ma rozum to sie nim głównie w zyciu kieruje nie tylko instynktami ;) jessy - spadaj :P ale mnie daja pare lat mniej niz w metryce-zawsze tak bylo :)

Gość ijfhgkawjb
Poza tym kobiety po 30 sa bardziej aktywne w łózku;)

Gość jessy****
jestem mloda, ładna, zadbana, nie spypiam z byle kim, byle gdzie, mam powodzenie ale w życiu nie zastanawiałam sie nad durnymi zagadnieniami, typu:czy męzczyźni lubią tylko mlode ? masz kompleks, uważasz że jesteś za stara autorko? jakiś młodzieniaszek po 20-tce kopnął cie, ze względu na wiek? masz problemy naprawde.

Gość
Aaaaa ona ma 26 lat. :P To już niemal próg starości :P Ale naprawdę młodo wygląda :D

Gość jessy****
kwiatek jestes tak samo pusta jak butelka po winie. kogo to obchodzi ile ci daja ?jestes głupia jak but

Gość to ci ambaras
Panie Kot B. lubisz Pan takie cycki duże? tfu

Gość
ijfhgkawjb => może, może, tylko, że znowu niewielu chce to sprawdzić, albo chce, ale tylko jeden raz :P

Gość to ci ambaras
jesy Kwiatek to facet lekko zniewieściały :D

"Poza tym kobiety po 30 sa bardziej aktywne w łózku " no podobno tak ;) szkoda ze to sie nie zgrywa z mezczyznami-kolo 30-tki jest najwiekszy spadek testosteronu ;) chociaz okolo 30-tki temperament kobiety i mezczyzny jest akurat na podobnym poziomie, potem z facetami jest coraz gorzej :P (a kolo 20-tki znowuż odwrotnie :P)

Gość
to ci ambaras => nie są wymagane, ale umożliwiają miłość hiszpańską. Że tak powiem: od przybytku głowa nie boli :P

Gość doda w srodku rozowa
kwiatek ma pryszcze, a wiadomo, tradzik odmladza...

Gość ijfhgkawjb
Zloty no cos ty...jakimi impotentami?tez daja czadu;)

Gość ijfhgkawjb
_Kwiatek dlatego ja na kochankow wybieram mlodszych;)

Gość jessy****
zniewieściały albo transwestyta, hahahahha

Gość to ci ambaras
jesy ponoć Kwiatek nigdy nie zamoczył kuraka:D:D haha Panie Kot B. Rażące takie cycki ,proponuje rozmiar mniejsze?:D

"_Kwiatek dlatego ja na kochankow wybieram mlodszych " ale po prawdzie nie ma co ukrywac ze najlepsze lata to mamy za soba (czyli 18-30) jessy - ty jestes głupia nie ja skoro pytasz sie autorki - przeciez to prowokacja jakich wiekszosc na kafe :P

Gość hahaha kwiatek
prowo czy tez nie...dales sie wkrecic buraku :)

Gość ijfhgkawjb
_Kwiatek nie ma tak zle.teraz jest lepiej,stabilizacja finansowa itp itd.No i powiem szczerze ze wygladam o wiele lepiej niz wczesniej,pomimo tego ze twierdzisz ze tylko 20 sa fajne.....nie wiem ja ty ale jak ja ogladam siebie na fotkach z tamtych czasow to smiech na sali;)

jessy**** młodosc to mlodość, a stare prochna po 30 tce do piachu ojj malenka wiele bys sie mogla nauczyc od nas kobiet po 30:)

Gość ijfhgkawjb
Predatorka w pelni sie z toba zgadzam

Gość
to ci ambaras => Przyjmuję propozycję :P Choć przyznam się szczerze, już takiej uwagi na rozmiar cycków nie zwracam. Po tym co zobaczyłem u jednej Białorusinki, szczerze wątpię, żebym ładniejsze cyce zobaczył :P ijfhgkawjb => faceci nie podniecają się portfele u kobiet, a jeśli już to lubej po ślubie za wiele życia nie zostało :P

Gość tiaaaaaaa mogłaby wiele
jak ukrywac swa brzydotę, jak dobierac światło w sypialni żeby nie było widac rozstepów itd 💤 nie ma lekko , starośc nie radość, każdego to czeka :)

"prowo czy tez nie...dales sie wkrecic buraku " ja wiedzielem ze to prowokacja... ale rozrywkuje sie tutaj :) ijfhgkawjb - hehe ne powiem tez wygladam lepiej niz jak mialem 20 lat. ale zeby tyle energii sie mialo co kiedys...

Gość ijfhgkawjb
_Kwiatek nie przesadzaj...mamy wiecej energii niz nam sie wydaje... ..coco jumbo i do przodu..hahaha

Gość ty weźcie nie świrujcie
"taka pod 30 to już próchno, obwisłe cyce, brzydka cera, rozstępy, grzybica i toby kosmetyków + solarka żeby przykryć swą przydotę (nieudolnie)". Na pocieszenie - nie każda kobieta po 30tce wygląda jak twoja matka. Ewidentnie wylazłeś z zagrzybiałego łona. Ale to patologia. Nie każdego tak los skrzywdził jak twoją rodzinę.