Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wchodzcie kochani

przyszedl do mnie dziwny mail, ale ludzie to mają pomysły

Polecane posty

Gość wchodzcie kochani

ktos do mnie pisze tak: "Witam serdecznie, Mam Ci do zaproponowania atrakcyjną ofertę pracy, szczegóły w załączniku, jeśli nie masz czasu teraz – zachowaj to i wróć innym razem. Być może to jedna z najlepszych rzeczy, jaka Ci się zdarzyła, czy z tego skorzystasz, sam zdecydujesz. Daję Ci możliwość zarobienia sporych pieniędzy. Wiem, że wydaje się to nierealne, bo nauczono nas, że trzeba harować po 10 godzin dziennie, żeby zarobić nędzne grosze. A jednak jest to możliwe dzięki potędze Internetu i systemowi, który działa tak, aby pieniądze pracowały dla Ciebie, a nie Ty dla nich. Zastanów się trzy razy zanim podejmiesz decyzję. Chociaż to przemyśl, bo drugi raz możesz nie dostać takiej szansy. Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, przekonaj się, że warto. Jeśli jednak (z Tobie tylko znanych przyczyn) postanowisz to odrzucić, Twoje prawo, ale prześlij to komuś naprawdę potrzebującemu, może bardziej niż Tobie, komuś bez pracy czy środków do życia. Jeśli nie chcesz pomóc sobie, daj szansę innym, prześlij to każdemu, komu dobrze życzysz. Życzę powodzenia i zapraszam." do tego widzę jeszcze inne adresy mailowe ( z 10) do ktorych gosciu wyslal identyczna wiadomosc. oprocz tego jest jeszcze zalacznik, plik doc. nie wiem czy otworzyc. napisze mi ktos czy w pliku typu doc moze byc wirus? bo ja sie nie znam, bede bardzo wdzieczna :p ciekawa jestem co tam ejst kurcze

Gość uczulenie na coś
jak chcesz sobie skasować dysk, to szybko klikaj na załącznik

Gość wchodzcie kochani
Ok dzieki,myslalam ze w plikach typu word nie ma wirusow. pozdrawiam :)

Gość powiem ci tak...
nie otwieraj zaączników, tam na 100% jest jakiś wirus. usuń z poczty tego e-maila, i nie wysyłaj dalej .