Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wikusia1003

Już nie wiem co mam myśleć...

Polecane posty

Gość Wikusia1003

Witam wszystkich ! Mam pewien problem otoż od roku czasu staram sie ze swoim narzeczonym o dzidzie :) i tu jest wlasnie najwiekszy problem... Kochamy sie czesto i bez zabezpieczenia i ciagle nie moglam zajsc myslalam, ze to przez moj bolacy jajnik, ale w grudniu bylam u ginekologa i powiedzial mi, ze jest wszystko ok, tylko mialam mala nadzerke przepisal mi leki dopochwowe mialam przyjsc na nastepny miesiac, ale nie przyszlam poniewaz nie mialam czasu. Teraz okres mialam 25,01,2008 dni plodne mialam od 5,02-13,02 i kochalam sie codziennie od 5,02-8,02 Moj cykl ma 30 dni :/ , a w dodatku nie kochalam sie przez caly styczen, poniewaz moj narzeczony pracuje w wojsku, ale 500 km ode mnie i nie widzimy sie zbyt czesto. Teraz spoznia mi sie juz okres. Wczoraj tj. 26,02 zrobilam, ale wieczorem test ciazowy (nie moglam wytrzymac do rana :/) i wyszedl negatywny. Dodam, ze pobolewa mnie troche brzuch tak jak na okres, glowa tez mnie czesto boli i czasami mam takie nabrzmiale piersi i czesto leci mi wydzielina z pochwy bialawa lub przezroczysta, ale bez zapachu... Dziwczyny pomozcie jestem w ciazy czy nie ??? tak bardzo chcemy tego dzidziusia, ze szok ! a do lekarza ide dopiero w srode bo teraz ma urlop :/ Pozdrawiam i mam nadzieje, ze szybko mi pomozecie :*

Gość jaki problem pójśc teraz do
apteki i zrobić test?? skąd my mamy wiedziec czy zaszłaś??nikt ci do cipy nie zagląda:p a objawy mogą wskazywać na stan zapalny:p

Gość starasz się o dzieciaka
a podstawowej wiedzy nie masz:p

Gość Wikusia1003
Ale ja sie pytam poprostu bo moze ktos byl w podobnej sytuacji ! Z reszta w srode ide do lekarza to sie dowiem w 100% , tylko, ze do tej srody daleko, a ja poprotu chyba jak wiekszosc kobiet jestem niecierpliwa ! A jesli chodzi o podstawowe wiadomosci to posiadam ! Tylko wszedzie jest cos innego napisane i czlowiek glupieje ! A na dodatek te oczekiwanie na te dziecko !

idz do apteki i kup test i zrob go jutro rano mi tydzien temu wyszdl pozytywny a potem negatywny a @ dalej nie mam powtorz test - tak bedzie najlepiej albo jak masz mozliwosc to zrob test z krwi beta hcg mam ndzieje ze jestes w ciazy wiem ak to jest sie starac

Czesc. Zaczne najpierw od tego ze niektorzy zapominaja po co jest forum!!!! Czlowieku jezeli nie chcesz sie wypowiedziec na jakis temat to poprostu nie pisz NIC!!! A nie wygaduj bzdur na temat \"A PODSTAWOWEJ WIEDZY NIE MASZ\" Czy kup sobie test!!! Po co piszecie takie rzeczy!!! A co Wikusi 1003 to powiem tak teoretycznie mozesz byc w ciazy a praktycznie bedzie to wiedzial lekarz. A co do testu to ja tez nie moglam wytrzymac i zrobilam wieczoram i to byl blad gdyz stezenie hcg jest najwyzesze w porannym moczu.I gdy zrobilam test rano wszystko wyszlo tak jak mialo-ale poczekaj jakies 2 dni zanim go zrobisz rano. Pozdrawiam i trzymam kciuki za ciebie!!!

Gość Wikusia1003
Bernadetka82 dziekuje za odpowiedz te czekanie na bobaska juz mnie do szalu doprowadza. fretka83 Dziekuje za odpowiedz. Jesli chodzi o tamte wczesniejsze dwa glupie komantarze to mam to gleboko gdzies. Ale niestety czasami na forum sa tak nie dorozwinieci ludzie, ze zamiast dawac rady tylko doluja czlowieka. Test kupie i wlasnie tez tak myslalam, aby zrobic go 48 h po poprzednim. Badanie beta HCG zrobie w srode jak bede u lekarza. Pozdrawiam !

Gość Wikusia1003
bernadka82 Mam pytanko do Ciebie ? A bylas juz u lekarza ? Jesli tak to co Ci powiedzial. Buzka.

Wikusia nie, nie bylam jeszcze ale ja mam długie cykle wiec czekam jeszcze dzis 29 dzien cyklu jutro moze zrobie test a jak dalej nie wyjdzie i nie bedzie @ to moze zrobie beta hcg daj znac jak Twoj test

Gość Wikusia1003
bernadka82 Dobrze napewno dam znac :) Ty takze napisz czy pokazaly Ci sie te dwie magiczne kreseczki. Boje sie, ze zrobie test i znow zobacze negatywny wynik chyba nie przezyje tego...

Hej dziewczyny. I jak tam wasze testy??? Mam nadzieje ze ja tez w tym miesiacu bede robila test.Narazie mierze sobie temerature dziennie rano i czekam az podskoczy i bede miala jajeczkowanie.Tylko ja mam lepiej niz wy,bo sie staramy o 3 dziecko:)I nie ukrywam ze liczymy na dziewczyke;)Mamy dwoje chlopakow:) Napiszcie jak tam wasze postepy Pozdrawiam