Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to napisac

Jak to napisac po angielsku ? zeby mialo rece i nogi...

Polecane posty

Gość jak to napisac

Od razu wyjasnie, ze jestem kiepska z angielskiego :( musze mu napisac , gdzie zrobilam rezerwacje hotelu , ze go odbiore z lotniska, i gdzie znajduje sie firma ... tylko nie wiem jak zaczac ?? "Welcome Mr. X With reference to your visit in Poland I want to direct you some information . You stay in hotel : Y (+ adres) , Your confirmation of reservation is : 123456 , This reservation is not guaranteed for late arrival. If you need to arrive after 6.00pm hotel time, please call back and provide a credit card number. Rate for 02-Feb-09 to 05-Feb-09 (przykladowe daty) : 475.00 in POLAND ZLOTYCH per night Company's adress : ...... I will pick you up from the aiport . If you want to know anything else, please call me . Regards, Y " mozecie to poprawic ?>? ewentualnie cos zasugerowac ???

Gość nie chce misie tego czytać
If you want to know anything else, please call me . lepiej byłoby zamiast please call me - contact me (bez żadnego plisa

Gość jak to napisac
a reszta ?

Gość majeczka*
ja uwazam ze jest calkiem oki :)

Gość jak to napisac
serio ?

Gość jak to napisac
w tym ,ze myslalam ,ze narobilam bledow :)

Gość Tak brzmi troche lepiej
If you want to know anything else, please call me - ja bym zastapila May you need any further assistance, please don't hesitate to contact me.

Gość kjnvoieugvn
"Regarding your visit in Poland I would like to provide you some information. You are staying in hotel: If you..., please call (napisz do kogo czy do hotelu czy Ciebie, bo back jakos nie bardzo tu pasuje) Polish zloty If you need any further information, please don't hesitate to contact me.