Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pwiem wam że sie boję

Wczoraj odwaliłam...

Polecane posty

Wczoraj farbowalam wlosy farba z rozjasniaczem feria 3d koniak na odrostach wyszly takie mniej wiecej jak na pudelku odrosty okolo 1.5cm a reszta wlosow rozjasnila sie o ton hehehe wygladalam jak z przestarzala farba na wlosach wiec poszlam po szamponetke ciemny blad i teraz czekam bo jestem w trakcie farbowania ale obawiam sie o kolor bo dzis rano dosstalam miesiaczke a slyszalam ze w czasie miesiaczki lepiej wlosow nie farbowac no ale co mialam zrobic ...

Czy wy tez wierzycie w to ze w czasie miesiaczki kolor nie wychodzi??? Czy ktos z was farbowal wlosy w czasie miesiaczki?? Jak wyszlo???

Gość majeczka*
pierwsze slysze o takim czyms :P

w czasie miesiaczki to nie wychodzi trwala. i to jets prawda, zawsze cie fryzjer o to zapyta zanim zacznie robic. ale farbowanie - bzdura

Ja wlasnie wyczytalam kiedys cos tam slyszalam o tym ale nie mialam okazji sprobowac bo i po co kusic los jak nie trzeba ale teraz bylam podstawiona pod sciana wiec czekam i obawiam sie tego co bedzie ...mam tylko nadzieje ze nie bedzie gorzej niz bylo bo sie chyba zalamie:O :)

Gość i mojej kuzynce tak samo
nieprawda, że to dotyczy wyłącznie trwałej. Moja córka farbowała sobie włosy na dwa kolory i nie wychodził jej. U fryzjera, żeby nie było, że sama i coś sknociła. Dziewczyna zagląda jej, sprawdza i patrzy a tu nic. Druga przyszła patrzeć, potem trzecia i dyskutują nad nią. Kolor powinien dawno złapać, a tu ni hu hu. W końcu jedna wpadła na pomysł i pyta - a Pani nie w ciąży? Była w ciąży i dupa jej wyszła a nie kolor.