Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka ta od bolka

wkurza mnie ta babka

Polecane posty

Gość lolka ta od bolka

co otworze jakikolwiek temt szedzie jakas dziwucha pisze ze odstapi wolny termin, juz widze jak wszyscy sie rzucja bo tanie menu za 200 zł za talerzyk

Gość rabarbarekuho
no i co ze pisze. ma termin to zalezy jej zeby odstapic. o co sie czepiasz

Gość słonko na fali ..
jeszcze pisze ze niby tanio jest, i tak fajnie. Nie lepiej dać ogłoszenie w lokalnej gazecie?

Gość purpleday
Lolka nie stresuj się, piątek dzisiaj, weekend się zaczyna, można będzie się odstresowac, poleżeć do góry brzuchem, pobyczyć się, obejrzeć fajny filmy albo przeczytać super książkę, bedzie można zjeść śniadanie w łóżku z naszym ukochanym, iść na spacer, odwiedzić znajomych, poprawić sobie humor na zakupach, albo zminić fryzurę :D Zacznij dostrzegać piękno tego piątku :D Ja jak zwykle w piątki jestem naładowana energią i jakoś tak bardzo optymistycznie patrze na życie, nie straszne mi tam żadne babeczki sprzedające wolny termin :)

Gość pietruszka i marchewka
Ta babka jest nie tylko na tym forum, ona jets na kazdym. Mnie tez zaczyna wkurzać powoli, ona nawet na serialach jest.

serotonina, dopamina, acetylocholina, noradrenalina, receptory, synapsy, motoneurony - jak co działa i dlaczego, z czym się je i co je chamuje lub wydziela. Co sprawia ze mam akurat doła (choć niby wszystko sie układa)....itd itd:-) Takie małe zboczenie;-D Ps. Z tym neuroleptykiem kilka wpisów wyżej to oczywiscie żartowałam Lolka:-) bo pamietaj że \"Przed użyciem zapoznaj się z ulotką, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą\" ;-D ;-D ;-D

Boshe, pierwszy raz taki błąd mnie dopadł;-D "hamuje" heheheheh ;-D ;-D